Στην πρωινή εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA", εμφανίστηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Σωτήρης Κουπίδης

koupidis mega

Στην πρωινή εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA", εμφανίστηκε  ο Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας Σωτήρης Κουπίδης. Ο κ. Κουπίδης ήταν ο μόνος που μίλησε για τα τοπικά προβλήματα της Ημαθίας, την ανεργία, τους ροδακινοπαραγωγούς, τις δυσκολίες από την γραφειοκρατία της δημόσιας διοίκησης και την αναγκαιότητα μεταρρυθμίσεων, την δημόσια και ψυχική υγεία και τους "μύθους των 6000 αυτοκτονιών" γεγονός που τρομοκρατεί τον κόσμο για σκοπιμότητες και "φρούδες" ελπίδες που προσφέρουν ορισμένα κόμματα που θέλουν να "απολαύσουν" την αυτοδυναμία, τονίζοντας ότι δεν είναι ένα κόμμα που θα συνεργαστεί με "όποιον θα είναι στην εξουσία", αλλά με τους άξιους και καλύτερους που διαθέτει η χώρα, και καιρός είναι να αξιοποιηθούν οι καταλληλότεροι στις αντίστοιχες θέσεις.

"Καιρός είναι να ενωθούμε, φτάνει πια ο διχασμός, τα μικροκομματικά συμφέροντα και η πελατοκρατία!
Ο τόπος μας έχει ανάγκη τους ΑΡΙΣΤΟΥΣ και όχι τους ΑΡΕΣΤΟΥΣ!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!", ήταν μερικά από τα λόγια του.

Επίσης, την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Βέροιας, συζητώντας τα τοπικά προβλήματα, την μείωση της επιχορήγησης στους Δήμους αλλά αντίστροφα τις αυξημένες απαιτήσεις της κεντρικής εξουσίας και εξέθεσε τις θέσεις του "Ποταμιού", μιλώντας για διάλογο, συναίνεση, συνεργασία, αξιοκρατία.