Γνωρίστε τον υποψήφιο βουλευτή του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Στέλιο Ασλάνογλου

aslanoglou1

Υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου είναι ο Στέλιος Ασλάνογλου. Γεννήθηκε το 1960 στη Βέροια, όπου και μεγάλωσε. Είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης, τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός.

Διατηρεί από το 1990 λογιστικό γραφείο στη Βέροια. Δίδαξε ως ωρομίσθιος καθηγητής στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ), από το 1992 έως και το 2011. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Βέροιας. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Μικρασιατών Βέροιας.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 συμμετείχε ως υποψήφιος για το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας. Εκλέχθηκε και από τον Ιανουάριο του 2013 έως τον Αύγουστο του 2014 ήταν πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας.

Είναι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Σοφία Απιδοπούλου και έχει μία κόρη, την Κατερίνα, 20 ετών, φοιτήτρια Ιατρικής.

Στις αυτοδιοικητές εκλογές του 2014 συμμετείχε ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του σημερινού Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη, εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος και σήμερα είναι αντιδήμαρχος Οικονομικών.