Βέροια: Ζητούν παρέμβαση του δήμου και καθαρισμό ακάλυπτου χώρου

Καθαρισμό ακάλληπτου χώρου στο κέντρο της Βέροιας ζητούν με ανακοίνωσή τους κάτοικοι της παρόδου Αγγέλων. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

"Αυτή η κατάσταση επικρατεί στον ακάλυπτο χώρο και τους τοίχους του ακατοίκητου διατηρητέου επι της οδόυ Ιεραρχών αρ 11 (φωτό πάνω).

Ο παραπάνω ακάλυπτος χώρος είναι σε επαφή με 4 κατοικίες της παρόδου Αγγέλων και με την παλιά εκκλησία των Αγίων Αναργύρων. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι άγνωστος απο εμάς, γνωστός όμως απο τις υπηρεσίες του Δήμου.

Εμείς οι κάτοικοι των οικιών της παρόδου Αγγέλων από το 2018 απευθυνθήκαμε πολλές φορές στη Δημοτική Αρχή (Δήμαρχο, Αντιδήμαρχο Καθαριότητας,Γενικό Γραμματέα Δήμου) με φυσική παρουσία και εγγράφος για να καθαριστεί ο ακάλυπτος χώρος που εγκυμονεί κινδύνους για τις οικίες μας εξαιτίας της άναρχης βλάστησης (αγριοσυκιές ,βρωμοκαρυδιές, βατσινιές και αναρριχόμενη βλάστηση που αναπτύσσεται στους τοίχους και στις σκεπές ισόγειων κατοικιών).

Δυστυχώς πέρασαν 2 χρόνια και δεν έχει καθαριστεί ο χώρος.

Στο παραπάνω ακατοίκητο κατα καιρούς εισέρχονταν παραβατικά άτομα ( ναρκωμανείς, άστεγοι). Επίσης υπάρχει έντονη δυσοσμία.

Ας αναλογιστούν οι υπεύθυνοι τις συνέπειες κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες εξαιτίας μιας φωτιάς που μπορεί να προκύψει από αστάθμητους παράγοντες.

Για όλα αυτά παρακαλούμε την Δημοτική Αρχή έστω και καθυστερημένα να μεριμνήσει για τον καθαρισμό του χώρου.

Οι Κάτοικοι της Παρόδου Αγγέλων
Κόγιας Ιωάννης
Καψάλη Θεοδοσία
Κόγια Αικατερίνη
Κόγιας Νικόλαος
Μουταφτσή Φωτούλα
Μουταφτσή Δήμητρα".