Βράβευση του Δήμου για τις προσπάθειες του να αναδείξει τον προορισμό Βέροια

Στην κατάμεστη αίθουσα Allegro του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με περισσότερους από 200 παρευρισκόμενους έλαβε χώρα την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου η κοπή της πίτας της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης κύριος Βύρων Θεολόγης και το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, υποδέχθηκαν δεκάδες ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών γραφείων από τη Βόρεια Ελλάδα, εκπροσώπους φορέων, αεροπορικών εταιρειών, τουριστικών επιχειρήσεων κλπ. Όπως κάθε χρόνιο, η Ένωση βραβεύει για το έργο τους φορείς, επιχειρήσεις και πρόσωπα που διακρίθηκαν για έργο τους και την συνολική τους πορεία.

Φέτος, μεταξύ άλλων, η Ένωση βράβευσε και το Δήμο Βέροιας για τις εξαιρετικές προσπάθειες που κάνει για την προβολή και ανάδειξη του.

Την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Βέροιας κύριος Βασίλης Λυκοστράτης, ο οποίος, μεταξύ άλλων δήλωσε «Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μας κάνετε να μας τιμήσετε για τις προσπάθειες μας να αναδείξουμε τον προορισμό Βέροια. Η τιμή είναι ακόμη μεγαλύτερη όταν αυτή γίνεται ανιδιοτελώς από ανθρώπους του τουρισμού.»