Απαντήσεις Παπαδόπουλου για τον τεχνολογικό εξοπλισμό που βρίσκεται στα υπόγεια και τις κερκίδες του Αγίου Γεωργίου

Απαντήσεις σε δυο θέματα που έθεσε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Παύλος Παυλίδης έδωσε ο Βασίλης Παπαδόπουλος. Το πρώτο αφορούσε την προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού (από την διοίκηση Ουσουλτζόγλου) και την μη αξιοποίηση του και το άλλο τις κερκίδες που θα κατασκευαστούν στο γήπεδο Αγίου Γεωργίου.

Για τον τεχνολογικό εξοπλισμό, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι το σύστημα GPS ήταν σε λειτουργία από την υπηρεσία καθαριότητας, έβγαλε κάποια προβλήματα, θα αποκατασταθεί και θα επανέλθει. Για τον υπόλοιπο τεχνολογικό εξοπλισμό, ο κ. Παπαδόπουλος αμφισβήτησε την πραγματική χρησιμότητά του αλλά και την δυνατότητα να λειτουργήσει στον δήμο Βέροιας. Ο κ. Παπαδόπουλος άφησε και μια αιχμή για τα πράγματα που βρίσκονται στο υπόγειο του Δημαρχείου αλλά δεν ξεκαθάρισε τι εννοεί.

Για τις κερκίδες του Αγίου Γεωργίου, ο Βασίλης Παπαδόπουλος είπε ότι είχε ώριμη μελέτη γι αυτό εντάχθηκε στο πρόγραμμα Leader. Είπε ότι ο Σύλλογος του Αγίου Γεωργίου είχε εξασφαλίσει οικοδομική άδεια και είχε προχωρήσει την μελέτη ως ένα σημείο και την ωρίμασε ο δήμος.

Δείτε τι είπε ο κ. Παπαδόπουλος