Τι απάντησε ο δήμαρχος Βέροιας στις ερωτήσεις Παυλίδη για θέματα του δήμου

Μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τον δήμο Βέροιας έθεσε προ ημερησίας ο σύμβουλος Παύλος Παυλίδης. Συγκεκριμένα ρώτησε για το αν διεκδίκησε κάτι η δημοτική αρχή από τον Πρωθυπουργό, στην πρόσφατη επίσκεψή του, όπως έκανε ο δήμαρχος Νάουσας, αν θα μπουν σε λειτουργία οι εφαρμογές σύγχρονης τεχνολογίας που βρίσκονται στο υπόγειο του δημαρχείου, τι γίνεται με τον σχεδιασμό των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, τι ζήτησε ο αντιδήμαρχος Αγροτικής ανάπτυξης από τον Υπουργό Μάκη Βορίδη και ποια αθλητικά έργα θα ενταχθούν σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα που πρόσφατα ανακοινώθηκε.

Απαντώντας ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, είπε ότι τα μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας βρέθηκαν στα υπόγεια γιατί εγκαταλήφθηκαν εκεί από τον τότε πρόεδρο της δημοτικής ΑΕ Παύλο Παυλίδη. Για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, ο δήμαρχος είπε ότι για τις περσινές ασκήθηκε κριτική γιατί ξοδεύθηκαν πολλά χρήματα ενώ τώρα γίνεται κριτική γιατί δεν ανακοινώθηκε το πρόγραμμα. Τέλος για τα αθλητικά έργα που θα χρηματοδοτηθούν, ο κ. Βοργιαζίδης σημείωσε ότι η χρηματοδότηση είναι 600 χιλ. ευρώ και θα γίνουν παρεμβάσεις στο Φιλείππειο και το ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας στο Μακροχώρι.

Για θράσος του δημάρχου μίλησε ο Αντώνης Μαρκούλης, εξηγώντας ότι η σημερινή διοίκηση έχει την δυνατότητα να αξιοποιήσει τον εξοπλισμό που βρίσκεται στο υπόγειο του δημαρχείου.

Επίσης, ο κ. Τσιφλίδης ενημέρωσε για την συνάντηση με τον κ. Βορίδη τονίζοντας ότι συζητήθηκαν κυρίως ζητήματα αποζημιώσεων των αγροτών.

Δείτε στο βίντεο τι ειπώθηκε