ΝΟΔΕ Ημαθίας: Νέα δήλωση στήριξης στην Γεωργία Μπατσαρά

Από τη ΝΟΔΕ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Η ΝΟΔΕ Ημαθίας συγχαίρει τη Γεωργία Μπατσαρά και όλα τα στελέχη του συνδυασμού « Βέροια Πρωτεύουσα Πόλη» για την επιτυχία τους και τον αγώνα για τη δεύτερη Κυριακή. Ο Δήμος μπορεί και πρέπει να αλλάξει σελίδα την Κυριακή, επιλέγοντας τον συνδυασμό της Γεωργίας Μπατσαρά και θα αγωνιστούμε για αυτό με όλες μας τις δυνάμεις.

Ευχαριστούμε επίσης τους χιλιάδες Νεοδημοκράτες τους εθελοντές, τους εκλογικούς αντιπροσώπους και όλους τους φίλους της παράταξης που συνέβαλαν στην τεράστια νίκη στις ευρωεκλογές. Μια νίκη, προπομπό για τη νίκη στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 για τη λήψη της διακυβέρνησης της χώρας.

Περήφανοι επίσης αισθανόμαστε για την πανηγυρική επικράτηση του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και για το τεράστιο ποσοστό της παράταξης στην Ημαθία, συγχαίροντας θερμά όλους τους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους.

Με όλα τα παραπάνω δεδομένα , είναι δεδομένη η τροχιά νίκης σε όλα τα επίπεδα και οφείλουμε να συνεχίσουμε δυνατά, ενωμένοι και συντεταγμένοι μέχρι την τελική ευθεία".