Κώστας Βοργιαζίδης: «Την Κυριακή ψηφίζουμε για Δήμαρχο εκείνον που μπορεί να οδηγήσει τον τόπο στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας»

ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, απέστειλε, την παρακάτω δήλωση, ενόψει του β’ γύρου των Δημοτικών Εκλογών, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019:

«Αγαπητοί μου συμπολίτες, 

Βρισκόμαστε στο τέλος ενός προεκλογικού αγώνα κατά τη διάρκεια του οποίου πορευτήκαμε με εντιμότητα, αξιοπρέπεια και χαμηλούς τόνους, καταθέτοντας παράλληλα ένα ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα για το μέλλον του Δήμου Βέροιας.

Το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής και η μεγάλη πλειοψηφία που μας δίνει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, μας δημιουργεί ταυτόχρονα τη μεγάλη ευθύνη να είμαστε εκείνοι που θα εγγυηθούν τη σταθερότητα στην επόμενη ημέρα του Δήμου μας.

Σταθερότητα που θα προκύψει μόνο μέσα από τη βούληση για συνεργασία και συναίνεση.

Το ζητούμενο αυτό, όμως, εμείς το έχουμε κάνει ήδη πράξη γιατί η παράταξή μας είναι μια πολυσυλλεκτική ομάδα η οποία απαρτίζεται από πρόσωπα που ανήκουν σε όλο το πολιτικό φάσμα.
Εμείς γνωρίζουμε καλά πως να συνεργαζόμαστε. Πως να συνθέτουμε. Αυτό ακριβώς πρεσβεύουμε. Τη σύνθεση, την ενότητα και τη συστράτευση των υγειών τοπικών δυνάμεων, μακριά από ιδεολογικές αγκυλώσεις και κομματικές επιρροές, παρακινούμενοι μόνο από καθαρή αγάπη για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Εμείς δεν έχουμε πίσω μας κανέναν κομματικό μηχανισμό με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Έχουμε όμως τη μεγαλύτερη δύναμη σε μια Δημοκρατία. Την εμπιστοσύνη των πολιτών. Την εμπιστοσύνη όλων εσάς που πιστεύετε στη δυναμική της περιοχής μας. Που πιστεύετε ότι αυτός ο τόπος μπορεί να καταφέρει περισσότερα.

Καλώ λοιπόν όλους εσάς, ανεξαρτήτως των πολιτικών ή κομματικών σας επιλογών και ανεξάρτητα ποιο συνδυασμό επιλέξατε την προηγούμενη Κυριακή, να συνεχίσουμε μαζί τον κοινό μας αγώνα για μια Βέροια πιο φιλική, ανθρώπινη και δυναμική.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Την Κυριακή 2 Ιουνίου καλείστε να επιλέξετε ποιος είναι ικανός να μας οδηγήσει, με σταθερό τιμόνι, στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας.
Γνωρίζετε πλέον καλά ποιος είναι ο καθένας από εμάς, τι πρεσβεύει και τι μπορεί να προσφέρει στον τόπο μας. Γνωρίζετε ποιος μπορεί να εμπνεύσει. Ποιος μπορεί να ανοίξει νέους δρόμους και να δώσει κίνητρα δημιουργίας.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αποδείξει ότι ως συνδυασμός διαθέτουμε την απαραίτητη «γνώση» να μετατρέψουμε την αληθινή μας αγάπη για τον τόπο σε αποτελεσματική «δράση» για το Δήμο Βέροιας.

Έχουμε θέσει τις βάσεις. Γνωρίζουμε πλέον τα εμπόδια. Γνωρίζουμε όμως και τον τρόπο να τα υπερβούμε και να προχωρήσουμε ακόμη πιο γρήγορα, πιο δυναμικά, πιο αποφασιστικά. Με συνέπεια, με συνέχεια, με σοβαρότητα.
Δεσμεύομαι ότι με τη δική σας δύναμη θα εξελίξουμε τη δουλειά που αρχίσαμε. Με δυναμισμό, τιμιότητα και ακεραιότητα θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για όσα θέλουμε να αλλάξουμε. Για όσα θέλουμε να βελτιώσουμε.
Να προχωρήσουμε ακόμη πιο μακριά. Να διεκδικήσουμε ακόμη περισσότερα. Να συνεχίσουμε μαζί μπροστά».