Προτεραιότητα στον Πολίτη: στα Ριζώματα ο Αντώνης Μαρκούλης

«Άστραψε και βρόντηξε» από τα Ριζώματα ο Αντώνης Μαρκούλης το μεσημέρι της Κυριακής (19/5). Μία εβδομάδα πριν από τις κρίσιμες εκλογές, μετέφερε το μήνυμα της νίκης από κάθε γωνιά του Δήμου. Όπως τόνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη» θα πρόκειται για μία νίκη των δυνάμεων που πρεσβεύουν την ηθική καθαρότητα. «Φέρνουμε την ελπίδα, την αισιοδοξία για τους παραγκωνισμένους από την ανικανότητα και την αδιαφορία του συστήματος που επί πολλά χρόνια ταλαιπωρεί τον τόπο», δήλωσε.

Αναφέρθηκε με επαινετικό τρόπο στα έργα που παρέδωσε η Δημοτική Αρχή Γ. Δάλλα και δεσμεύτηκε όχι μόνο να τα συντηρήσει αλλά και να τα βελτιώσει, αντίθετα από όσα πράττει η σημερινή Δημοτική Αρχή. Συνεχίζοντας στιγμάτισε την αδιαφορία της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής για προβλήματα, όπως το κάκιστο οδικό δίκτυο, η ανυπαρξία συστήματος βιολογικού καθαρισμού στις Κοινότητες της Σφηκιάς και του Πολυδενδρίου, η ανύπαρκτη ιατρική φροντίδα για την οποία η σημερινή δημοτική αρχή ουδεμία παράσταση έκανε για να δοθεί λύση, η παραμελημένη αγροτική οδοποιία και πολλά μικρότερα που ταλαιπωρούν την καθημερινότητα των πολιτών.

Ο Αντώνης Μαρκούλης δεσμεύθηκε ότι όλα αυτά θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν, όταν η παράταξή του αναλάβει τις ευθύνες του Δήμου. Υποσχέθηκε ότι θα γίνει πράξη η συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις, μέσω του θεσμού των Τοπικών Συνελεύσεων, ενώ επεσήμανε ότι θα γίνει προσπάθεια να χρηματοδοτηθούν έργα στο πλαίσιο ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Ο Αντώνης Μαρκούλης, στη συνέχεια, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού, συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.