Κάλεσμα της Αντιδημαρχίας Τουρισμού του Δ. Βέροιας σε επιχειρηματίες καταλυμάτων

Η Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Βέροιας ξεκίνησε συνεργασία με την MKG Group που εδρεύει στην Γαλλία και ασχολείται με τη συλλογή και ανάλυση στατιστικών δεδομένων τουριστικών επιχειρήσεων.

Δεδομένης της αναγκαιότητας διάθεσης αξιόπιστων και επιστημονικά τεκμηριωμένων στατιστικών στοιχείων, η συνεργασία με μια τέτοια διεθνούς κύρους εταιρία θα συμβάλει τα μέγιστα στην κατεύθυνση αυτή. Η αξιόπιστη και επιστημονικά τεκμηριωμένη συλλογή και ανάλυση στατιστικών στοιχείων (διανυκτερεύσεων, αφίξεων, κτλ) αποτελεί πρώτης τάξεως εργαλείο λήψης αποφάσεων, τόσο από πλευράς επιχειρήσεων όσο και για την λήψη πολιτικών αποφάσεων για επενδύσεις και στρατηγικών μάρκετινγκ. Η γνώση και η ανάγνωση των αριθμών αποτελούν οδηγό για το μέλλον, τόσο σε μικροοικονομικό όσο και σε μακροοικονομικό περιβάλλον.

O Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βασίλης Λυκοστράτης, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην παρουσίαση της πρωτοβουλίας και της εταιρίας που θα γίνει τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 στις 10.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και από τον Διευθυντή της εταιρίας από Γαλλία μέσω Skype.