Επίσκεψη του Αντώνη Μαρκούλη στο ΚΕ.Μ.Α.Ε.Δ.

Το Κέντρο Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης, με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη».

Την ομάδα υποδέχθηκε η Πρόεδρος του ΚΕ.Μ.Α.Ε.Δ. κ. Μ. Δαμιανίδου μαζί με το προσωπικό της δομής. Σε μία ουσιαστική συζήτηση αναδείχθηκε η δράση και η ωφελιμότητα της δομής αλλά και τα προβλήματα που προκύπτουν, κυρίως οικονομικής φύσης. Ο Αντώνης Μαρκούλης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού του, το οποίο στον συγκεκριμένο τομέα περιλαμβάνει το ουσιώδες της συνειδητοποίησης της ανάγκης να ασκηθεί κοινωνική πολιτική από τον Δήμο, με τη στήριξή του και την προώθηση δράσεων και λύσεων.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι ο Δήμος θα συμβάλει στη διαχείριση της χρηματοδότησης του Κέντρου, χωρίς παρεμβάσεις και με τις υπηρεσίες του Κέντρου να λειτουργούν με αυτονομία. Επίσης, διαβεβαίωσε ότι θα στελεχωθεί με το απαραίτητο προσωπικό καθώς και ότι ο Δήμος θα παρακολουθεί και θα «τρέξει» τα σχετικά ευρωπαϊκά προγράμματα.