Στο ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη ο Θανάσης Σιακαβάρας - βιογραφικό

Στο ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" είναι και πάλι ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Σιακαβάρας. Ας δούμε τα βιογραφικά του στοιχεία:

"Γεννήθηκα στη Βέροια το 1980, είμαι απόφοιτος του ΕΠΛ Βέροιας και από το 2000 εργάζομαι ως εμπειροτέχνης υπεργολάβος. Είμαι παντρεμένος με την Πελαγία Ζούρου και έχουμε τρία παιδιά.

Η αγάπη μου για τον πολιτισμό και την ελληνική μουσικοχορευτική παράδοση με οδήγησε να γίνω μέλος, το 1993, της χορευτικής ομάδας εκπροσώπησης της Κ.Ε.Π.Α., με την οποία έλαβα μέρος σε πολλά διεθνή φεστιβάλ παραδοσιακών χορών. Διετέλεσα δύο φορές πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Δασκιωτών Βέροιας «Το Παλιόκαστρο». Είμαι μέλος του Δ.Σ. γονέων και κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου Βέροιας.

Οι επαγγελματικές μου ανησυχίες για τον κλάδο των οικοδόμων, στον οποίο ανήκω, δεν με άφησαν αμέτοχο στα προβλήματα του χώρου. Από τον Μάρτιο του 2013 ήμουν Α΄ Αντιπρόεδρος στο Σωματείο Οικοδόμων Βέροιας και μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Βέροιας, έχοντας ως αρχή μου τον ευγενή και υγιή επαγγελματισμό και συνδικαλισμό και υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα του κλάδου μου".