Στο ψηφοδέλτιο "Συνδημότες" του Παύλου Παυλίδη η Βασιλική Καραδήμου

Στο ψηφοδέλτιο "Συνπολίτες" του υποψηφίου δημάρχου Παύλου Παυλίδη συμμετέχει η γιατρός Βασιλική Καραδήμου. Σε δήλωσή της αναφέρει:

"Φίλες και φίλοι με χαρά σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις Δημοτικές Εκλογές με τον συνδυασμό ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ, με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΠΑΥΛΟ ΠΑΥΛΙΔΗ.

Αποφάσισα μετά από ώριμη σκέψη να διαβώ το δύσκολο δρόμο της ενασχόλησης με τα κοινά. Μοναδικό κίνητρο στην απόφαση μου αυτή είναι η διάθεση προσφοράς στην πόλη και στους συμπολίτες μας. Νομίζω, επιτρέψτε μου να πω, ότι είναι κάτι που έχω αποδείξει με την ενασχόλησή μου σε κοινωνικό επίπεδο τα προηγούμενα χρόνια.

Στο πρόσωπο του ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ αναγνωρίζω έναν ικανό και άξιο άνθρωπο με σχέδιο και όραμα για την πόλη.
Τελειώνοντας θέλω να τονίσω ότι θεωρώ όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, ανεξάρτητα από την παράταξη από την οποία εκτίθενται ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ και όχι ανθυποψηφίους. Όλοι μαζί την επομένη των εκλογών , από όποια θέση επιλέξουν οι πολίτες της Βέροιας, θα κληθούμε να συνθέσουμε απόψεις και προγράμματα για το κοινό καλό.

Ελπίζω να μετατρέψουμε την ανάγκη συνεργασίας, λόγω εκλογικού νόμου, σε ευκαιρία συγκερασμού απόψεων και δυναμικής συνισταμένης.

Για να συμβεί όμως αυτό απαιτείται, από πλευράς των πολιτών, η ανάδειξη συμβούλων που έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν κουλτούρα συνεργασίας".