Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - Τι θα συζητηθεί

dimotiko veria dima

Με 50 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

  1. Έγκριση ή μη αναμόρφωσης (15η) Προϋπολογισμού και Ετησίου Προγράμματος Δράσης Δήμου Βέροιας, έτους 2014.
  2. Επί εισήγησης της Ο.Ε. για την ανάκληση προτάσεων ανάληψης υποχρέωσης-δέσμευσης έτους 2014 και αναμόρφωσης προϋπολογισμού σύμφωνα με την έκθεση Εσόδων-Εξόδων Γ΄Τριμήνου 2014
  3. Έγκριση ή μη τροποποίησης και επικαιροποίησης των υπ' αριθ. 274 και 407/2009 αποφάσεων του Δ.Σ., για την στάθμευση αστικών λεωφορείων στην οδό Τρεμπεσίνας
  4. Έγκριση ή μη της υπ' αριθ. 79/2014 απόφασης Δ.Σ της Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας» επί του προϋπολογισμού, του ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης και του ετησίου προγράμματος δράσης, έτους 2015.
  5. Έγκριση ή μη της υπ' αριθ. 22/2014 απόφασης του Δ/κού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο (ΚΕΔΗΠΕΘΕ) Δ. Βέροιας», επί του προϋπολογισμού, του ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης και του ετησίου προγράμματος δράσης, έτους 2015.
  6. Έγκριση ή μη της υπ' αριθ. 326/2014 απόφασης Δ.Σ του Ν.Π. με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού, Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής Δήμου Βέροιας», επί του τεχνικού προγράμματος έτους 2015.
  7. Έγκριση ή μη της υπ' αριθ. 327/2014 απόφασης Δ.Σ του Ν.Π. με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού, Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής Δήμου Βέροιας», επί του προϋπολογισμού και του ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης έτους 2015.
  8. Έγκριση ή μη της υπ' αριθ. 37/2014 απόφασης του Δ/κού Συμβουλίου του Δημοτικού Ιδρύματος με την επωνυμία «Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός «Θεανώ Ζωγιοπούλου», επί του προϋπολογισμού και του ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης έτους 2015.
  9. Έγκριση ή μη της αριθ. 163/2014 απόφασης της Δ.Ε.Υ.Α. Βέροιας, περί τροποποίησης της τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΥΑΒ.
  10. Έγκριση ή μη συνέχισης ενεργειών για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή γέφυρας αφών Κούσιου»
  11. Έγκριση ή μη α)ανάθεσης της προμήθειας ειδών τροφίμων με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, β) έγκρισης πρακτικού, γ) απευθείας ανάθεσης ειδών οπωροπωλείου και αρτοποιείου για την κάλυψη αναγκών των Νομικών Προσώπων του Δ.Βέροιας.
  12. Έγκριση ή μη της υπ' αριθ. 25/2014 απόφασης του Δ/κού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο (ΚΕΔΗΠΕΘΕ) Δ. Βέροιας», περί αποζημίωσης του Προέδρου του Δ/κού Συμβουλίου της επιχείρησης.
  13. Έγκριση ή μη της υπ' αριθ. 75/2014 απόφασης του Δ/κού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης Δ.Βέροιας, περί αποζημίωσης του Προέδρου του Δ/κού Συμβουλίου της επιχείρησης.
  14. Έγκριση ή μη της αριθ. 332/2014 απόφασης του Ν.Π. «Κ.Κ.Π.Α.Α.Π.&Π.Α.» περί αποζημίωσης του Αντιπροέδρου του Δ/κού Συμβουλίου.
  15. Έγκριση ή μη της αριθ. 353/2014 απόφασης του Ν.Π. «Κ.Κ.Π.Α.Α.Π.&Π.Α.», περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του Ετησίου Προγράμματος Δράσης, έτους 2014.
  16. Έγκριση ή μη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Ολοκληρωμένο σχέδιο αναβάθμισης αστικού τοπίου στη Βέροια».
  17. Εκλογή δύο (2) δημοτικών συμβούλων των παρατάξεων της μειοψηφίας, για να συμμετέχουν στην Εκτελεστική Επιτροπή των περιπτώσεων που προβλέπει ο Ν.3584/2007.
  18. Έγκριση ή μη α) δέσμευσης του Δ.Σ. για εγγραφή στον προϋπολογισμό του Δήμου έτους 2015 πίστωσης για την κάλυψη της δαπάνης της εργασίας «Μεταφορά απορριμμάτων σε ΧΥΤΑ όμορου Δήμου», β) παράτασης της σύμβασης μεταξύ Δ.Βέροιας και της εταιρίας «ΤΕΧΝΙΚΗ DION Ε.Ε.» και γ) εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της παράτασης της σύμβασης.
  19. Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ' αριθ. 420/2014 απόφασης του Δ.Σ., περί έγκρισης α) δέσμευσης του Δ.Σ. για εγγραφή στον προϋπολογισμό του Δήμου πίστωσης για την κάλυψη της δαπάνης «Διάθεση σύμμικτων αστικών στερεών αποβλήτων του Δ. Βέροιας για το έτος 2015», β) σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δ. Βέροιας, Φο.Δ.Σ.Α. και ΔΙΑΔΥΜΑ, γ) εξουσιοδότηση του Δημάρχου για υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης και δ) ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Παρακολούθησης.
  20. Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στον Γ.Τσάπλια
  21. Έγκριση ή μη παράτασης της μίσθωσης καταστημάτων της Δημοτικής Αγοράς, σύμφωνα με το αρ. 45 του Ν.4257/2014.
  22. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στην Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρίας «ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε.»
  23. Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (μετά από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Κατασκευή βάσης αγάλματος».
  24. Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ' αριθ. 393/2012 απόφασης του Δ.Σ., περί έγκρισης α) σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δ. Βέροιας και Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης για διάθεση προσωπικού, β) εξουσιοδότηση του Δημάρχου για υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης και γ) ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Παρακολούθησης.
  25. Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση του υπ' αριθ. 188 αγροτεμαχίου της Τ.Κ. Άμμου
  26. Έκφραση γνώμης του Δ.Σ για την περιβαλλοντική αδειοδότηση κατασκευής και λειτουργίας σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας με την επωνυμία «ΚΟΥΜΑΡΙΑ Χ» και κωδικό αριθμό «1403811» της εταιρίας με την επωνυμία «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.»
  27. Ορισμός ενός δημοτικού συμβούλου και συγκρότηση της επιτροπής για τη χορήγηση Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου
  28. Έγκριση ή μη επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος χρηματικού ποσού στον Θ.Τσιάνο
  29. Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών της εταιρίας «EURO ΑΓΟΡΑ-ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ-ΠΑΝΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ» από χρηματικούς καταλόγους του Δ. Βέροιας.
  30. Έγκριση ή μη α) καταβολής των εξόδων κηδείας αποβιώσαντος υπαλλήλου του Δήμου και β) δαπάνης και διάθεσης της σχετικής πίστωσης.
  31. Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμη οικογένεια.
  32. Ορισμός υπαλλήλου της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου και του αναπληρωτή του, ως εκπρόσωπος-διαχειριστής e-banking.
  33. Κατανομή ποσού για την αποζημίωση εθελοντών σχολικών τροχονόμων.
  34. Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ολοκληρωμένο σχέδιο αναβάθμισης αστικού τοπίου στην Βέροια».
  35. Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Συντήρηση οδών Δ.Ε. Απ. Παύλου».
  36. Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Συντήρηση οδών πόλης».
  37. Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Τοποθέτηση εξωτερικών μονάδων κλιματισμού στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Βέροιας»
  38. Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε. και διάθεσης των απροβλέπτων δαπανών του έργου «Συντήρηση πεζοδρομίων και κοινοχρήστων χώρων»
  39. Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε. και διάθεσης των απροβλέπτων δαπανών του έργου «Συντήρηση οδών Δ.Ε. Απ. Παύλου».
  40. Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε. και διάθεσης των απροβλέπτων δαπανών του έργου «Ασφαλτόστρωση οδών Δ.Ε. Απ. Παύλου».
  41. Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε. και του 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε. του έργου «Αποκατάσταση οδού Συκιά-Παλατίτσια»
  42. Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων τελών άρδευσης του Γ.Βρανά.
  43. Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων τελών άρδευσης της Α.Αγγελίνα.
  44. Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων τελών άρδευσης του Κ.Παρμάκα.
  45. Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων τελών άρδευσης του Ι.Γιαννακίδη.
  46. Επί αιτήματος του Ν.Π. με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού, Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής Δήμου Βέροιας», για την παραχώρηση της χρήσης της Πλατείας Δημαρχείου για τη διοργάνωση της Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης με το Ε.Κ.Α.Β.
  47. Επί αιτήματος της Εθελοντικής Ομάδας Θηλασμού και Μητρότητας για την παραχώρηση της χρήσης δημοτικού χώρου στον πεζόδρομο της οδού Ιπποκράτους.
  48. Επί αιτήματος του ραδιοφωνικού σταθμού «ΡΑΔΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» για την παραχώρηση της χρήσης δημοτικού χώρου στον πεζόδρομο της οδού Ιπποκράτους.
  49. Έγκριση ή μη α)έκτακτης μετακίνησης, β)εξόδων μετάβασης Δημάρχου στην Αθήνα και γ)ψήφιση της πίστωσης.
  50. Έγκριση ή μη α)έκτακτης μετακίνησης, β)εξόδων μετάβασης αντιδημάρχου στην Αθήνα και γ)ψήφιση της πίστωσης.