Βέροια: Υποψήφια με την Γεωργία Μπατσαρά η Συρμούλα Τζήμα

Την απόφασή της να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της Γεωργίας Μπατσαρά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος έκανε γνωστή με ανακοίνωσή της η Συρμούλα Τζήμα. Στην δήλωσή της αναφέρει:

"Έχω την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως δημοτικής συμβούλου στο πλευρό της υποψηφίας Δημάρχου Γεωργίας Μπατσαρά. Με αίσθημα ατομικής ευθύνης, με την εμπειρία μου ως ήδη εκλεγμένης συμβούλου, με εκφρασμένες ευαισθησίες από μεριάς μου τόσο για την τοπική αυτοδιοίκηση όσο και για το πολιτικό γίγνεσθαι, αλλά και με την αγάπη και τη θέρμη που κουβαλά ένας νέος άνθρωπος για τον τόπο του, θεώρησα χρέος μου τη συμμετοχή μου στις επερχόμενες εκλογές για το Δήμο Βέροιας, δίπλα σε μία γυναίκα με πολιτική εμπειρία και ιδέες, σε μια έντιμο πολιτικό, που οραματίζεται καλύτερες μέρες για την πόλη μας.

Οι δημοτικές εκλογές του 2019, θα είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων ετών, με την χώρα μας σε μια πολύπλευρη κρίση, με τη Μακεδονία μας να βάλλεται από παντού και με την Βέροια να είναι αντιμέτωπη με πολλά χρονίζοντα προβλήματα. Η κρίση του κεντρικού πολιτικού μας συστήματος, η κρίση θεσμών και αξιών, δεν πρέπει να μεταφερθεί και να σταματήσει τις προτεραιότητες και τις αποφάσεις τις οποίες πρέπει να πάρουμε με ευθύνη για τον τόπο μας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να παίξει πλέον έναν νέο, διαφορετικό ρόλο στη δημόσια διοίκηση, το νέο πλαίσιο «Κλεισθένη» καθιστά πλέον τους δημοτικούς συμβούλους βασικούς παράγοντές στη λήψη αποφάσεων και στην σύνθεση όλων των δημιουργικών δυνάμεων για το καλό του Δήμου. Είναι γεγονός ότι παρά την κρίση του πολιτικού μας συστήματος, η Αυτοδιοίκηση ως θεσμός εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη των πολιτών, επειδή ακριβώς ακόμα κρίνεται και λογοδοτεί για τα πεπραγμένα της, έρχεται σε άμεση επαφή με την κοινωνία αλλά και με τα προβλήματά της.

Καλώ λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται για τα κοινά και έχουν άποψη για τα τοπικά θέματα, να επιλέξουν πρόσωπα που τους εκφράζουν και να ασχοληθούν ενεργά. Το μεγάλο στοίχημα είναι ο νέος Δήμος που θα προκύψει να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε όλους τους δημότες του, να αξιοποιήσει τις ομορφιές και τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας, να λύσει προβλήματα και να δώσει προοπτικές ανάπτυξης σε όλα τα τοπικές κοινότητες, με γνώμονα πάντοτε την ανιδιοτελή προσφορά, τον διάλογο και τον αλληλοσεβασμό.

Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε τη Βέροια Πρωτεύουσα Πόλη".