Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, αποστέλλει το παρακάτω μήνυμα:

«Εύχομαι σε όλα τα μέλη της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου Βέροιας να έχουν μια καλή και γόνιμη σχολική χρονιά με υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες.

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αποτελεί την τυπική αφετηρία μιας δύσκολης αλλά παράλληλα συναρπαστικής διαδρομής προς την κατάκτηση της γνώσης για χιλιάδες μαθητές. Μιας διαδρομής στο τέλος της οποίας οι μαθητές αναμένεται να έχουν αποκτήσει νέες γνώσεις, εμπειρίες και δεξιότητες.

Θα ήθελα να ευχηθώ προσωπικά σε κάθε μαθήτρια και κάθε μαθητή καλή επιτυχία στην προσπάθεια επίτευξης των προσωπικών τους στόχων.

Επίσης, θα ήθελα να ευχηθώ στους εκπαιδευτικούς οι οποίοι κάθε χρόνο αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο της διδασκαλίας και της διαπαιδαγώγησης των μαθητών καλή δύναμη, υπομονή και επιμονή.

Ο Δήμος Βέροιας, μέσω των υπηρεσιών και των Σχολικών Επιτροπών του, θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα της περιοχής προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά και φέτος η εκπαιδευτική διαδικασία σε κάθε γωνιά του δήμου.»