Καγκελίδης: Μήνυση σε Μπουτάρη για άρνηση Γενοκτονίας και ανοιχτό το ενδεχόμενο για συλλαλητήριο και στην Βέροια (βίντεο)

Μήνυση στον Μπουτάρη για άρνηση Γενοκτονίας θα καταθέσουν τα Ποντιακά Σωματεία. Αυτό είπε ο Αντώνης Καγκελίδης, πρόεδρος του Ευσταθίου Χωραφά, στο περιθώριο της παρουσίασης του φετινού Καλλιτεχνικού προγράμματος. Επίσης είπε ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Βέροια. Αναλυτικά είπε:

"Ο Μπουτάρης παραβρέθηκε χωρίς να το προβλέπει το πρόγραμμα. Το ίδιο και ο κόσμος. Για λόγους ασφαλείας είπαμε να πάνε μόνο τα λάβαρα και οι ένστολοι για την υποστολή σημαίας.

Ο Μπουτάρης κάποτε δεν μας έδινε ούτε την πλατεία Αγίας Σοφίας. Κατακρίνουμε επίθεση αλλά προκαλεί συνέχεια. Θα υποβληθεί μήνυση εναντίον του για άρνηση Γενοκτονίας.

Για τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία, ούτε ο δήμος Βέροιας ζήτησε αλλά ούτε και η επιτροπή των συλλαλητηρίων ήρθε στην Βέροια. Μίλησα με τον δήμαρχο και δεν έχει αντίρρηση να γίνει συλλαλητήριο. Εγώ αν ήμουν δήμαρχος δεν θα περίμενα πρόταση. Η Επιτροπή θα έρθει σε επαφή με τον δήμαρχο". 

Δείτε στο βίντεο τι είπε