Στην παρέλαση της Βέροιας με μήνυμα για το ΦΠΑ στην Παιδεία ο Μεϊμαράκης (video)

Στη Βέροια βρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης για να παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 103η απελευθέρωση της πόλης. Ο πρόεδρος της ΝΔ το πρωί παρακολούθησε τη θεία λειτουργία, στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων και μετά από την εξέδρα των επισήμων είδε την παρέλαση μαθητριών και μαθητών καθώς και τμημάτων του στρατού.

«Είναι μια μέρα που μπορούμε να στείλουμε από τη Βέροια μηνύματα ενότητας και αποφασιστικότητας», ανέφερε στις δηλώσεις του.
Ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι βλέποντας τις μαθήτριες και τους μαθητές, αλλά και τους στρατιώτες, σκέφτηκε πως μια τέτοια ημέρα ο πρωθυπουργός πρέπει να αφαιρέσει το 23% ΦΠΑ από την Παιδεία και να δώσει στους ένστολους τα χρήματα που τους έχει υποσχεθεί.

Επίσης τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να είναι προσεκτική και επιφυλακτική και να μη δεχτεί την κοινή στήριξη των συνόρων μας με την Τουρκία. «Είναι ώρα να καταλάβουν ότι τα σύνορά μας είναι ευρωπαϊκά και θα πρέπει να φυλαχθούν από ευρωπαϊκές δυνάμεις και όχι από την Τουρκία», επισήμανε.