Παρουσίαση περιβαλλοντικών επιδόσεων της τελευταίας πενταετίας στη Δ.Ε.Υ.Α. Βέροιας

deyab novacert

Στo πλαίσιo της συνεχούς βελτίωσης του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης που εφαρμόζεται στη Δ.Ε.Υ.Α. Βέροιας, πραγματοποιήθηκε σήμερα 15 Οκτωβρίου 2015 στα Κεντρικά Γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης παρουσίαση αναφορικά με τις περιβαλλοντικές επιδόσεις και τους ενεργειακούς δείκτες για το σύνολο των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού που ανήκουν στον οργανισμό.

Στην παρουσίαση συμμετείχαν ενεργά το Διοικητικό και επιστημονικό προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α.Β,η οποία αναπτύχθηκε από τα στελέχη της NOVACERTΕΠΕ, κ Ιωάννη Στεργίου, Εμπορικό Διευθυντή και κ Ρουσσίδη Σπύρο, Υπεύθυνο Διασφάλισης Ποιότητας, υποστηρίζοντας τα τελευταία έτη τη Δημοτική Επιχείρηση ύδρευσης και Αποχέτευσης αναφορικά με τα Συστήματα Διαχείρισης σε θέματα Ποιότητας, Περιβάλλοντος και Υγείας και Ασφάλειας των εργαζομένων.

Η προβολή των στοιχείων εστιάστηκε αναλυτικά στις καταναλώσεις καυσίμων και ηλεκτρικής ενέργειας του Οργανισμού καθ' όλη τη διάρκεια της τελευταίας πενταετίας, κατηγοριοποιημένα ανά σημείο μέτρησης και ανά έτος. Επιπλέον, παρουσιάστηκαν στοιχεία κατανάλωσης και αξίας τόσο για όλες τις κατηγορίες όσο και για το σύνολο της ενέργειας.

Στο τέλος της παρουσίασης, αναπτύχθηκαν προτάσεις οι οποίες στοχεύουν στη πραγματική βελτιστοποίηση των διεργασιών αναφορικά με τις ενεργειακές καταναλώσεις ενώ στη συζήτηση που ακολούθησε, εξήχθησαν χρήσιμα συμπεράσματα για τις περιβαλλοντικές επιδόσεις του οργανισμού.