Η Συντονιστική του "Ναι" έκανε επαφές με τους τοπικούς άρχοντες

Nai Imathia

H Συντονιστική Επιτροπή της Κίνησης Πολιτών Ημαθίας για το ΝΑΙ, την Τετάρτη 1η Ιουλίου, επισκέφτηκε διαδοχικά τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Ημαθίας, Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη και το Δήμαρχο Βέροιας, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, στο πλαίσιο της εκστρατείας υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Συντονιστική αναφέρει: Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της Κίνησης Πολιτών Ημαθίας για το ΝΑΙ, ζήτησαν από τους δύο τοπικούς άρχοντες να πάρουν δημόσια θέση απέναντι στο κρίσιμο για το μέλλον της χώρας ερώτημα του δημοψηφίσματος, υπογραμμίζοντας πως το αποτέλεσμά του θα έχει αποφασιστική σημασία για την πορεία της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, ενημέρωσαν τους κυρίους Καλαϊτζίδη και Βοργιαζίδη ότι για τα μέλη της Κίνησης Πολιτών της Ημαθίας είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι ψήφος στο «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα της Κυριακής σημαίνει «ΝΑΙ» στο ΕΥΡΩ και την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ενώ αντίθετα το «ΟΧΙ» σημαίνει στην ουσία άμεση έξοδο από την ΕΥΡΩΠΗ και το ΕΥΡΩ με απρόβλεπτες συνέπειες για τη χώρα.

Τόνισαν επίσης πως το ΝΑΙ είναι η μόνη ασφαλής επιλογή για κάθε Έλληνα αφού θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στην κυβέρνηση και τους εταίρους μας ώστε να καθίσουν με ειλικρίνεια ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με σκοπό την εξεύρεση μιας νέας και πιο δίκαιης λύσης για τον ελληνικό λαό.

Τέλος, σημείωσαν ότι ένα Ναι στην Ευρώπη σημαίνει Ναι στην Ελλάδα γιατί η Ευρώπη είναι το σπίτι μας και μόνο μέσα σ' αυτό μπορούμε να αλλάξουμε τη σημερινή Ελλάδα και να βρούμε μια βιώσιμη λύση που θα μας βγάλει από το αδιέξοδο" αναφέρει η ανακοίνωση.