Τάσος Μπαρτζώκας: "Η νέα γενιά πρέπει να βγει μπροστά"

Διάθεση να εμπλακεί στα κοινά εξέφρασε ο δικηγόρος Τάσος Μπαρτζώκας. Σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, με αφορμή τον πρόσφατο γάμο του, τόνισε ότι «η κοινωνία θέλει νέα πρόσωπα για να εκφράσουν άλλες νοοτροπίες. Μπορούμε να πάμε μπροστά με άλλες νοοτροπίες. Υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που θέλει να δει κάποια πράγματα και είναι έτοιμη να βγει μπροστά. Η γενιά μας οφείλει να δηλώσει παρόν στις εξελίξεις. Γενιά που έχει τα εχέγγυα και πρέπει να βγει μπροστά».

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές είχε καταθέσει στο κόμμα την επιθυμία του να είναι βουλευτής ωστόσο «κόπηκε» μετά από παρέμβαση τοπικού βουλευτή. Την ίδια επιθυμία έχει τώρα δηλώνοντας «παρόν».
Στην συνάντηση κουβεντιάστηκαν και θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της περιοχής. Για το πρόβλημα στην διακίνηση των τοπικών αγροτικών προϊόντων, πχ ροδάκινο, ο Τάσος Μπαρτζώκας τόνισε ότι από τις συσκέψεις δεν θα πρέπει να λείπουν παράγοντες της αγοράς που θα εκφράσουν απόψεις γύρω από το πώς πρέπει να κινηθούν τα προϊόντα μας στην αγορά.

Ένα άλλο θέμα που τέθηκε ήταν ο τουρισμός. «Σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο το Μουσείο της Βεργίνας. Είμαστε έτοιμοι ως νομός να υποδεχθούμε και να εξυπηρετήσουμε τον αυξημένο αριθμό επισκεπτών;» αναρωτήθηκε με στόχο να καταδείξει ότι η περιοχή στερείται βασικές τουριστικές υποδομές.