Στην έκθεση έκθεση Prowein 2019 η Περιφέρεια

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει ενεργά την προβολή των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής της, συμμετέχοντας στην PROWEIN 2019 - Διεθνή Έκθεση για τον κλάδο του οίνου και των αλκοολούχων ποτών, που θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 19 Μαρτίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο Düsseldorf Exhibition Centre στο Ντίσελντορφ, στη Γερμανία.

Η Δ.Ε. PROWEIN αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο δημοφιλή διεθνή έκθεση για τον κλάδο του οίνου και των αλκοολούχων ποτών. Οι περισσότεροι ανά τον κόσμο επαγγελματίες και αγοραστές του κλάδου επισκέπτονται την έκθεση, χρησιμοποιώντας την ως εργαλείο για την αναζήτηση συνεργατών από τη διεθνή αγορά οίνου και αλκοολούχων ποτών. Η διοργάνωση του 2018 φιλοξένησε 6.870 εκθέτες από περισσότερες από 64 χώρες. Την έκθεση επισκέφθηκαν περισσότεροι από 60.000 επαγγελματίες από 133 χώρες του κόσμου. Το 50% των επισκεπτών της έκθεσης ήταν εκτός Γερμανίας.

Είναι η Τρίτη φορά που η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στη μεγάλη αυτή έκθεση οίνου και αλκοολούχων ποτών δίνοντας τη δυνατότητα σε σημαντικούς και ποιοτικούς παραγωγούς της Περιφέρειας να παρουσιάσουν τα μοναδικά τους προϊόντα και δείχνοντας τον επαγγελματισμό των παραγωγών της Περιφέρειάς μας που στοχεύουν σε αγορές διαχρονικά αυξάνοντας το κύρος τους. Για την συμμετοχή της η Π.Κ.Μ. έχει προβεί σε ενοικίαση ειδικά διαμορφωμένου εκθεσιακού χώρου 40 τ.μ. ειδικής κατασκευής και ιδιαίτερης αισθητικής, τα οποία καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες προβολής των επιχειρήσεων της Περιφέρειας μας.

Στην έκθεση μπορούν να προβληθούν: κρασιά, κρασιά με ονομασία προέλευσης, αφρώδη κρασιά, βιολογικά κρασιά, γλυκά κρασιά, fruit wines, kosher wines, μη αλκοολούχα κρασιά και ποτά, ποτά βασισμένα σε κρασί, σαμπάνια, αποστάγματα όπως ούζο, ρακί, τσίπουρο, λευκά αλκοολούχα ποτά, λικέρ, μπύρες, ανθρακούχο νερό, μεταλλικό νερό, αξεσουάρ για μπαρ και κάβες, εξοπλισμός, περιοδικά του κλάδου κλπ.

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να αποστείλουν τη συνημμένη φόρμα συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου 2019. Οι Δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες στα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax 2313330044.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων στα τηλέφωνα 2313330350 κα. Γλυκερία Καραλή, 2313330395 κος. Γεώργιος Γκανάτσιος και 2313330428 κος Γεώργιος Φανέλης.