Νάουσα: Τα μήλα και τα ακτινίδια στο επίκεντρο της εκδήλωσης 'Ζω την πόλη μου -Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο''

Τα μήλα και τα ακτινίδια βρέθηκαν στο επίκεντρο των εκδηλώσεων που διοργάνωσε, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, ο Δήμος Νάουσας, στο πλαίσιο της δράσης «Ζω την πόλη μου - Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο» που καθιερώθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα, κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα.

Μικροί και μεγάλοι, είχαν την ευκαιρία να γευτούν, εκτός από νωπά φρούτα που μοιράστηκαν από τους αγροτικούς συνεταιρισμούς σε δημότες και επισκέπτες, εδέσματα και γλυκίσματα που παρασκευάστηκαν από εκπροσώπους του συλλόγου εστίασης και ζαχαροπλάστες της πόλης.

Το ενδιαφέρον του κόσμου και ιδίως των παιδιών προσέλκυσε το μάθημα για το άθλημα της τοξοβολίας από τον Αθλητικό Σκοπευτικό Όμιλο Νάουσας, η ενημέρωση της χρήσης ηλεκτρικού αυτοκίνητου από την Ecosun αλλά και τα μουσικά δρώμενα από το Ωδείο “Αριστοτέλης”, των τμημάτων κρουστών του Κων/νου Διαμαντή και σύγχρονης μουσικής του Μάριου Τσιρογιάννη.

Σε δηλώσεις της η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δώρα Μπαλτατζίδου επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι θα συνεχιστεί με αμείωτο ενδιαφέρον η πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Καρανικόλα για την Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα, με στόχο να μπορούν πολίτες και επισκέπτες να χαρούν την πόλη της Νάουσας ελεύθερη από αυτοκίνητα και να συμμετέχουν παράλληλα στις ποικίλες πολιτιστικές δράσεις και τις αθλητικές δραστηριότητες. Το «παρών» στις εκδηλώσεις έδωσαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Τριανταφύλλου και Βασίλης Τζουβάρας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νάουσας Κώστας Χατζηστυλλής, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι κ.ά.

naousa act7naousa act7naousa act7naousa act7naousa act7