Νάουσα: Εγκαινιάζεται την Παρασκευή το Κέντρο Πληροφόρησης επισκεπτών

Το Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών (Visitor Information Center),  στο κτίριο του πρώην ΚΕΠ, εγκαινιάζει αύριο Παρασκευή ο Δήμος Νάουσας, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, που έχει θεσμοθετηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού.

Τα εγκαίνια του Κέντρου Πληροφόρησης Επισκεπτών (που βρίσκεται στο κτίριο του πρώην ΚΕΠ, επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου, δίπλα στο Ηρώο) θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 από τον Δήμαρχο Η.Π. Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα. Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.

Το Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών (Visitor Information Center) θα λειτουργεί υπό την εποπτεία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Τουρισμού και Εξωστρέφειας. Στον ίδιο χώρο θα στεγάζονται τα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας.

Είναι ένας σύγχρονος χώρος υποδοχής και πληροφόρησης των επισκεπτών. Η δημοτική αρχή σκοπεύει να σχεδιάσει στο μέλλον την οργάνωση του  τουριστικού προϊόντος «Νάουσα» μέσω παραδοσιακών και  σύγχρονων τρόπων (χρήση νέας τεχνολογίας) και ο εν λόγω χώρος πρόκειται να αποτελέσει τον «πυρήνα» επικοινωνίας αυτού.