Νάουσα: 864.000 ευρώ χρηματοδότηση για έργα αγροτικής οδοποιίας

Εγκρίθηκε σήμερα η χρηματοδότηση της πρότασης του Δήμου Νάουσας στο πλαίσιο του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για την κατασκευή έργων αγροτικής οδοποιίας.
«Ό,τι λέμε το κάνουμε. Με καινοτόμα σκέψη, καλό σχεδιασμό και πολλή δουλειά, με το προσωπικό του Δήμου, ανταποκρινόμενοι σε κάθε πρόσκληση για χρηματοδότηση, αλλάζουμε τον Δήμο Νάουσας. Κατακτάμε έναν-έναν τους στόχους μας, για το καλό όλων των δημοτών μας. Γεννάμε προοπτική και χαμόγελα βοηθώντας τον αγροτικό κόσμο του Δήμου μας και προσφέρουμε καλύτερες συνθήκες για όλους», αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης.
Πρόκειται για χρηματοδότηση 864.000 ευρώ και αφορά στις παρακάτω περιοχές:

"Έργα πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στην Τ.Κ. Αγγελοχωρίου («Τούμπα»). Το έργο αφορά στη βελτίωση της βατότητας και των κυκλοφοριακών συνθηκών υφιστάμενης οδού πρόσβασης σε καλλιέργειες και κτηνοτροφικές μονάδες (με εφαρμογή ασφαλτικού τάπητα κυκλοφορίας), σε αγροτική περιοχή της Τ.Κ. Αγγελοχωρίου της Δημοτικής Ενότητας Ειρηνούπολης του Δήμου Νάουσας και ειδικότερα στην κτηματική θέση «ΤΟΥΜΠΑ» στο αγρόκτημα Αγγελοχωρίου. Η παρέμβαση μήκους 870m.

"Έργα πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στην Τ.Κ. Αγγελοχωρίου και στην Τ.Κ. Πολυπλατάνου («Α΄Κατηγορίας»). Το έργο αφορά στη βελτίωση της βατότητας και των κυκλοφοριακών συνθηκών υφιστάμενης οδού πρόσβασης σε καλλιέργειες και κτηνοτροφικές μονάδες (με εφαρμογή ασφαλτικού τάπητα κυκλοφορίας), σε αγροτική περιοχή των Τ.Κ. Αγγελοχωρίου και Τ.Κ. Πολυπλατάνου της Δημοτικής Ενότητας Ειρηνούπολης του Δήμου Νάουσας και ειδικότερα στην κτηματική θέση «Α΄Κατηγορίας» στο όριο μεταξύ των αγροκτημάτων Αγγελοχωρίου και Πολυπλατάνου. Η παρέμβαση είναι μήκους 830m στον κύριο κλάδο της οδού και μήκους 260m σε δεύτερο κλάδο της οδού.

"Έργα πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στην Τ.Κ. Πολυπλατάνου («Παλιάμπελα»). Το έργο αφορά στη βελτίωση της βατότητας και των κυκλοφοριακών συνθηκών υφιστάμενης οδού πρόσβασης σε καλλιέργειες και κτηνοτροφικές μονάδες (με εφαρμογή ασφαλτικού τάπητα κυκλοφορίας), σε αγροτική περιοχή της Τ.Κ. Πολυπλατάνου της Δημοτικής Ενότητας Ειρηνούπολης του Δήμου Νάουσας και ειδικότερα στην κτηματική θέση «Παλιάμπελα» στο αγρόκτημα Πολυπλατάνου. Η παρέμβαση είναι μήκους 823m.

"Έργα πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στην Τ.Κ. Κοπανού («Γιαχτσί»). Το υπό μελέτη έργο αφορά στη βελτίωση της βατότητας και των κυκλοφοριακών συνθηκών υφιστάμενης οδού πρόσβασης σε καλλιέργειες και κτηνοτροφικές μονάδες (με εφαρμογή ασφαλτικού τάπητα κυκλοφορίας), σε αγροτική περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Κοπανού της Δημοτικής Ενότητας Ανθεμίων του Δήμου Νάουσας και ειδικότερα στην κτηματική θέση «Γιαχτσί» στο αγρόκτημα Κοπανού. Η παρέμβαση είναι μήκους 1355m.

"Έργα πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στην Δ.Κ. Νάουσας («Μπλάνα»). Το υπό μελέτη έργο αφορά στη βελτίωση της βατότητας και των κυκλοφοριακών συνθηκών υφιστάμενης οδού πρόσβασης σε καλλιέργειες και κτηνοτροφικές μονάδες (με εφαρμογή ασφαλτικού τάπητα κυκλοφορίας), σε αγροτική περιοχή της Δ.Κ. Νάουσας της Δημοτικής Ενότητας Νάουσας του Δήμου Νάουσας και ειδικότερα στην κτηματική θέση «ΜΠΛΑΝΑ» στο αγρόκτημα Νάουσας. Η παρέμβαση αφορά δύο κλάδους, μήκους 900m και 550m.