Αποστολή από την Πολωνία θα φιλοξενήσει ο Δήμος Νάουσας στα πλαίσια αδελφοποίησης

Στα πλαίσια της αδελφοποίησης των Δήμων Η.Π. Νάουσας και Zgorzelec Πολωνίας, της επίσκεψης της αποστολής του Δήμου στην Πολωνία και μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Νάουσας κ. Κουτσογιάννη Νικολάου προς τον Δήμαρχο Zgorzelec Πολωνίας κ. Rafal Gronicz , προτάθηκε η ανταλλαγή ομάδων ηλικιωμένων και αντιπροσωπειών των δύο αδελφοποιημένων Δήμων για το έτος 2017.

Για την προετοιμασία των επικείμενων επισκέψεων θα προηγηθεί η φιλοξενία πενταμελούς αποστολής από το Zgorzelec από 26/9/2016 έως 30/9/2016. Η αποστολή θα αποτελείται από τους εξής :

1) Mr Rafal Gronicz, mayor of Zgorzelec
2) Mr Radostaw Baranowski, vice – mayor of Zgorzelec
3) Ms Dorota Baranowska, member of the city council of Zgorzelec,
chair of the commission for education, culture, youth and sport
4) Ms Mariola Radzik, head of department for education and social,
Town Hall Zgorzelec
5) Mr Lukasz Relich, head of department for promotion and international
collaboration, Town Hall Zgorzelec

Η φιλοξενία της αποστολής από το Zgorzelec Πολωνίας γίνεται στα πλαίσια αυτής της πρόσκλησης και σκοπό έχει να συμβάλλει στην ισχυροποίηση των σχέσεων αδελφοποίησης με την πόλη μας σε πολιτιστικό, τουριστικό και εμπορικό επίπεδο. Η Αντιδημαρχεία Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Νάουσας έχει ως γνώμονα και την ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς, την τουριστική προβολή της περιοχής μας μέσω εξωστρεφών δράσεων που δίνουν την ευκαιρία στον δυνητικό επισκέπτη να γνωρίσει τις υψηλές πολιτισμικές μας αξίες και τα αξιοθέατα της πόλης μας, καθιστώντας την ως πόλο έλξης τουριστών. Για τις ανάγκες της επίσκεψης θα ανταλλαχθούν δώρα εθιμοτυπίας , καθώς και ένα πλήρες πρόγραμμα φιλοξενίας, επισκέψεων και ξεναγήσεων.