Κουτσογιάννης: "Θα προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε την κατάργηση του τμήματος Ασφαλείας"

Την δυσαρέσκειά του για την κατάργηση του τμήματος Ασφαλείας Νάουσας εξέφρασε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας. "Σήμερα είχα επαφές για το τμήμα Ασφαλείας Νάουσας, εκφράσαμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για την εξέλιξη και ο κ. Αναγνωστάκης μας είπε ότι δεν μιλάει για κατάργηση αλλά για συγχώνευση του τμήματος. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι δυο άτομα θα μετακινηθούν, ο διοικητής και ο υποδιοικητής. Επίσης δυο άτομα που ασκούσαν γραμματειακή υποστήριξη στους δυο διοικητές, θα ενισχύσουν το αστυνομικό τμήμα. Εξέφρασα την δυσαρέσκειά μου, διότι αν είναι τόσο επωφελής αυτή η εξέλιξη, γιατί δεν έγινε κι αλλού;

Αν γινόταν κι αλλού δεν θα λέγαμε τίποτα. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην περάσει αυτή η εξέλιξη. Οι άνθρωποι που εκλέχτηκαν για να υπερασπίζονται τον τόπο, μας αντιμετωπίζουν ως ιθαγενείς. Θεωρώ ότι δεν είναι αργά. Το νομοσχέδιο αυτό δεν έχει ψηφιστεί, σε συνεργασία με τους τοπικούς βουλευτές να αποτρέψουμε αυτή την εξέλιξη" τόνισε ο δήμαρχος.

"Θεωρούν τον πολιτισμό μας ως αδυναμία. Θεωρώ ότι είναι απόφαση υπουργού που πάει για υπογραφή. Εμείς ως παράταξη στηρίζουμε την προσπάθεια του δήμου και με ψήφισμα και με πιο δυναμικές κινητοποιήσεις" σχολίασε ο κ. Καραμπατζός.

"Για τον κάμπο της Νάουσας είναι πιο σοβαρό το πρόβλημα. Θα είναι μονόδρομος για εμάς να ξαναπάρουμε το νόμο στα χέρια μας" σημείωσε ο Θανάσης Παζαρτζίδης.