Κουπίδης: "Θα είμαι στην πρώτη γραμμή"

Ο πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι Σωτήρης Κουπίδης τόνισε: "Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας. Μια ψήφος λογικής και θάρρους, μια θετική ψήφος.

 

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εθελοντές, τους συνυποψηφίους μου για τον όμορφο κοινό αγώνα και τέλος όλους εσάς για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου. Θέλω να δηλώσω ότι εμείς στο "Ποτάμι" δεν θα σας προδώσουμε και να αισθάνεστε περήφανοι για την επιλογή σας.

Θέλαμε να παλέψουμε τίμια για τοκαλό της χώρας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Καθώς δεν είναι ώρα πανηγυρισμών αλλά περισυλλογής, θέλω να συγχαρώ όλους τους βουλευτές της Ημαθίας που πρέπει να αγωνιστούν για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Εγώ θα είμαι στην πρώτη γραμμή με όλες μου τις δυνάμεις. Και θα εργάζομαι με πράξεις. Με γνώση και δύναμη. Για την Ημαθία, για την Ελλάδα, για το έθνος μας που έχει τόσο πληγωθεί. Για να αγαπήσουμε τη χώρα μας και τους συμπολίτες μας. Χωρίς διχασμούς και διχόνοιες αλλά με συνεργασίες των άξιων για το κοινό καλό".