Στην Φυτειά, στο Αρκοχώρι και στη Νικομήδεια ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

tsavdaridis koyrbani fitia

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Φυτειάς παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία ο υπ. Βουλευτής με τη ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, όπου και συμμετείχε στο παραδοσιακό κουρμπάνι που διοργανώνεται στον προαύλιο χώρο του. Ο κ. Τσαβδαρίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Αγγέλου, δεχόμενος τις ευχές τους για εκλογική επιτυχία στις 25 Ιανουαρίου.

tsavdaridis arkoxori

Στο Αρκοχώρι

Στο παραδοσιακό, ανδροκρατούμενο, έθιμο "Κουρμπάνι" στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αρκοχωρίου, βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 18 Ιανουαρίου, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Ημαθίας κ.Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολλούς και καλούς του φίλους, από την δραστήρια και φιλόξενη ορεινή αυτή κοινότητα.

"Όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα, έτσι και σήμερα, συναντήθηκα σήμερα με τους ιερείς, τον πρόεδρο της κοινότητας Βασίλη Πασχούλα και όλους τους φίλους του φιλόξενους αυτού χωριού της Ημαθίας, το οποίο είναι παράδειγμα προς μίμηση, αφού έχει καταφέρει να αξιοποιήσει σημαντικούς πόρους από τα ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα, γενόμενο ένας μοναδικός τουριστικός προορισμός. Αισθάνομαι την ανάγκη να τους διαβεβαιώσω ότι ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό τους, όπου και όταν το ζητήσουν, όπως το πράττω για όσα χρόνια βρίσκομαι στο εθνικό κοινοβούλιο" τόνισε ο υποψήφιος Βουλευτής.

tsavdaridis nea nikomidia

Στη Νικομήδεια

Στην κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας "Η Αγάπη" βρέθηκε, το πρωί της Κυριακής 18 Ιανουαρίου, ο υπ. Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Ο κ. Τσαβδαρίδης συνεχάρη την πρόεδρο του συλλόγου κα. Έφη Καδόγλου, τη διοίκηση, τα μέλη και τους φίλους της "Αγάπης" για το μεγάλο ανθρωπιστικό τους έργο και την σημαντική τους κοινωνική προσφορά, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Μπορεί η Νέα Νικομήδεια να είναι μια μικρή πληθυσμιακή κοινότητα, η προσφορά όμως της "Αγάπης" και τα μηνύματα αλληλεγγύης που εκπέμπει στην Ημαθία και όχι μόνο, είναι ιδιαίτερα σημαντική, στην σημερινή εποχή".