Θερμή υποδοχή του Τ. Μπαρτζώκα από τους Βλάχους της Βέροιας – Παραβρέθηκε στην πίτα των Δικηγόρων και επισκέφθηκε το Μακροχώρι

bartzokas sillogos vlaxon 2 s

Το Σύλλογο Βλάχων Βέροιας επισκέφθηκε το βράδυ της Παρασκευής (16/1), ο υπ. Βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ), Τάσος Μπαρτζώκας, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από τα μέλη του συλλόγου.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας δεν χρειάστηκε συστάσεις από τον πρόεδρο Αντώνη Τούσικο προς τα μέλη του Συλλόγου Βλάχων, καθώς είναι χρόνια μέλος και φίλος τους. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Τάσου Μπαρτζώκα με τους Βλάχους της Βέροιας, τέθηκαν προς συζήτηση θέματα που αφορούν την ουσιαστική στήριξη της πολιτείας στο έργο του Συλλόγου, ενώ προτάχθηκε ως σημαντικότερο θέμα η διατήρηση της Βλάχικης διαλέκτου.

«Δεν χρειάζεται να πληροφορηθώ για τα προβλήματα, ούτε να ενημερωθώ για το έργο του Συλλόγου. Ήρθα στα πλαίσια των προεκλογικών μου επαφών στο Σύλλογο Βλάχων Βέροιας, αλλά ήρθα στην ουσία στο δικό μου σπίτι. Είναι αυτονόητο πως η στήριξη του Πολιτισμού, ο οποίος ανθίζει στους πολιτιστικούς μας συλλόγους, πρέπει να είναι η προτεραιότητά μας. Όχι επειδή τους χρωστάμε χάρη, αλλά επειδή το αξίζουν και τους το οφείλουμε», είπε, μεταξύ άλλων, ο Τάσος Μπαρτζώκας.

sillogos vlaxon s

«Όλοι γνωρίζετε τον Τάσο Μπαρτζώκα. Όσοι όμως δεν τον γνωρίζετε καλά, έχω να σας πω ότι ο Τάσος είναι ένας καθαρός, με ηθικές αρχές και αξίες νέος, πάντα αρωγός και συμπαραστάτης του Συλλόγου μας. Ένα πρόσωπο που αξίζει σίγουρα τη στήριξή μας», ήταν μερικά από τα λόγια του Αντώνη Τούσικου.

Η εγκάρδια υποδοχή και η συνάντηση του Τάσου Μπαρτζώκα με τα μέλη του συλλόγου Βλάχων επισφραγίστηκε από τις ευχές όλων για «Καλή Επιτυχία» στον αγώνα του.

Νωρίτερα, ο Τάσος Μπαρτζώκας παραβρέθηκε στην κοπή πίτα του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με συναδέλφους του δικηγόρους, ενώ επισκέφθηκε και το Μακροχώρι, οπού μίλησε σε κατοίκους της περιοχής, αναπτύσσοντας ενδιαφέροντες διαλόγους για διάφορα θέματα που τους απασχολούν, όπως τον ΕΝΦΙΑ, τις αγροτικές αποζημιώσεις κ.α.

mpartzokas makroxori