Μήνυμα της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας

Από την ΟΝΝΕΔ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής μετά την εκλογική νίκη της ΝΔ:

"Ο Γαλάζιος Θρίαμβος των εκλογών και η ισχυρή εντολή αυτοδυναμίας που έδωσε ο κόσμος στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αποτελούν δικαίωση αγώνα για όλα τα στελέχη και τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας και τις οργανώσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής και των ΔΗΜΤΟ Βέροιας, Αλεξάνδρειας και Νάουσας, που σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα ήμασταν συνεχώς παρόντες στην προσπάθεια για να αλλάξουμε σελίδα και να ξημερώσει μια νέα εποχή για τον τόπο μας και ειδικά για τους νέους. Με την ίδια δύναμη θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό του νέου πρωθυπουργού και στην προσπάθεια της κυβέρνησης που θα σχηματίσει.

Όπως όμως τόνισε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η κοινωνία θέλει να πάμε μπροστά ενωμένοι κι αυτό ισχύει για όλους μας, στην ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, αποτελεί πρωταρχικό και απαράβατο όρο. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους που έδωσαν τη μεγάλη μάχη για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, συγχαρητήρια και σε όλους που αν και δεν ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, συνέβαλλαν στην ομαλή διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα μαχόμενοι με πολιτικό πολιτισμό για τις δικές τους ιδέες και αξίες. Μας χωρίζουν όντως κάποια πράγματα, μας ενώνουν όμως σημαντικά σημεία της ζωής μας, για την Ημαθία της ανάπτυξης και της προκοπής. Πάνω σε αυτά μπορούμε να επικεντρωθούμε περισσότερο, όλοι μαζί.

Συγχαρητήρια στους εκλεγέντες βουλευτές της ΝΔ Ημαθίας, στους Απόστολο Βεσυρόπουλο, Τάσο Μπαρτζώκα και Λάζαρο Τσαβδαρίδη.
Οι νέοι δεν αντέχουμε άλλο διχασμό. Οι νέοι ζητάμε να προχωρήσουμε μπροστά με πραγματική ανάπτυξη, με αξιοπρεπείς δουλειές, με σταθερό και αξιόπιστο εκπαιδευτικό σύστημα, με ασφάλεια, με κοινωνική μέριμνα και ευημερία για όλους. Καλή επιτυχία στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας".