Λάζαρος Τσαβδαρίδης: "Τα παιδιά της Άνοιξης μας δείχνουν το καλοκαίρι της ψυχής τους"

Από το Πολιτικό Γραφείο του Υποψηφίου Βουλευτή Λάζαρου Τσαβδαρίδη ανακοινώθηκαν τα εξής: "Πολλοί άνθρωποι ξεκινάνε την ημέρα τους με γκρίνια, νεύρα, άγχη. Δεν εστιάζουν στο τι έχουν, αλλά στο τι τους λείπει. Δεν λένε ένα «Δόξα τω Θεώ», δεν χαίρονται τις στιγμές, δεν ζουν και δεν απολαμβάνουν την κάθε μέρα.

Όχι όμως και «Τα Παιδιά της Άνοιξης».

Συνεχές χαμόγελο, αισιοδοξία, αγάπη για τη ζωή και την καθημερινότητα. Διαρκές παράδειγμά και πρότυπο δοτικότητας, καινοτόμων δράσεων, εθελοντισμού.

Οι 62 εφήβοι και ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω από όλο το Νομό Ημαθίας με νοητική υστέρηση, αυτισμό, σύνδρομο Down, μαθησιακές δυσκολίες, κινητικά προβλήματα, διαταραχές συμπεριφοράς, που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις στην Αλεξάνδρεια, και κυρίως οι οικογένειές τους καθώς και οι εξειδικευμένοι επιστήμονες της υγείας, μας δείχνουν τον δρόμο της πραγματικής ζωής.

Μία ζωή γεμάτη αγώνα για αξιοπρέπεια, για ίσες ευκαιρίες, για σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Τέρμα στην περιθωριοποίηση και την αποξένωση των ατόμων αυτών.

Κυρίαρχο μέλημα της Πολιτείας είναι να αναπτύξει ένα ποιοτικό σύστημα κοινωνικής υποστήριξης που θα έχει ως γνώμονα τον σεβασμό του δικαιώματός τους για αξιοπρεπή ζωή. Το χρωστάμε και στα παιδιά και στις οικογένειές τους".

Lazaros neolaia

Η νεολαία

"Θα σου πουν τί κάνεις σωστά και τί πρέπει να βελτιώσεις, τί τους αρέσει και τί τους ξενερώνει στον τρόπο που επικοινωνείς, που προσεγγίζεις, που αλληλεπιδράς.

Θα σου πουν αλλά κυρίως θα σου το δείξουν.

Γιατί η νεολαία μας έχει έναν υπέροχο, άμεσο και ξεκάθαρο τρόπο να εκτιμάει, να συμπαθεί, να αγαπά, να αποστασιοποιείται ή να απορρίπτει.

Και κυρίως, σέβεται το αυθεντικό. Το χωρίς φιοριτούρες, το ντόμπρο, το αληθινό".

Πρόγραμμα Παρασκευής

Σήμερα Παρασκευή 28 Ιουνίου ο υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στις παρακάτω περιοχές του Δήμου Βέροιας

19:00 Ασώματα

19:30 Βαρβάρες

20:30 Ραχιά

21:00 Τριπόταμος