Υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Μπρουσκέλης - βιογραφικό

Στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία είναι ο Νίκος Μπρουσκέλης. Γεννήθηκε το 1970. Είναι γιος του αείμνηστου Δημήτρη Μπρουσκέλη, Δημάρχου Αλεξάνδρειας από το 1982-1990, εκ των ιδρυτικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας.

Αποφοίτησε από το 8ο Λύκειο Θεσσαλονίκης με άριστα και συνέχισε τις σπουδές του στην Ιατρική Ακαδημία Σόφιας στη Βουλγαρία. Αποφοίτησε το 1996 με το βαθμό «λίαν καλώς». Ακολούθησε η αναγνώριση του πτυχίου της αλλοδαπής από το ΔΙΚΑΤΣΑ το επόμενο έτος. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στον Στρατό Ξηράς ως Ιατρός Μονάδας το 1998-1999.

Μετά από πολυετείς μεταπτυχιακές σπουδές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό , σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αλεξάνδρεια. Επιστημονικός συνεργάτης της Γενικής Κλινικής Θεσσαλονίκης με εξειδίκευση στην ενδοουρολογία.

Μέλος του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας από το 1991, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, της Συντονιστικής Γραμματείας Αλεξάνδρειας, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλεξάνδρειας από το 2014-2017 και δημοτικός σύμβουλος σήμερα. Επί θητείας του ως Προέδρου ΔΣ και ως επικεφαλής του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου ανέπτυξε έντονη δράση στους θεσμούς διαφάνειας και δημοκρατικής λειτουργίας του Δήμου, όπως και στον κοινωνικό τομέα.

Είναι παντρεμένος με τη Βάνα Δημητριάδου, Χειρουργό Ωτορινολαρυγγολόγο και έχουν ένα γιο το Δημήτρη.