Τσαβδαρίδης: "Η νέα Κυβέρνηση της ΝΔ θα υποστηρίξει έμπρακτα την οινοποιία της Ημαθίας"

Από τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ Λάζαρο Τσαβδαρίδη ανακοινώθηκαν τα εξής: "Επισκέφθηκα εχθές το υπέροχο Οινοποιείο «ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ» στο Γιαννακοχώρι της Νάουσας όπου και είχα διεξοδική συζήτηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και οινοποιό 5ης γενιάς κ. Στέλιο Μπουτάρη.

Πριν λίγους μήνες είχα συνοδέψει στο κτήμα τον στενό μου φίλο, Βουλευτή Ρεθύμνου της Ν.Δ., Γιάννη Κεφαλογιάννη και τη Δόμνα Μιχαηλίδου, σύμβουλο μεταρρυθμίσεων του Προέδρου μας, του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κλάδος της Αμπελοκαλλιέργειας είναι καμάρι και ιδιαίτερα σημαντικός πυλώνας του πρωτογενούς τομέα της Ημαθίας και ιδιαίτερα της περιοχής της Νάουσας με αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα την τελευταία δεκαετία στις αγορές του κόσμου χάρη στο μεράκι, την εξειδίκευση και την πολλή δουλειά των ανθρώπων του κλάδου.

Η νέα Κυβέρνηση της ΝΔ θα υποστηρίξει έμπρακτα την οινοποιία της Ημαθίας.

tsavdaridis boutari1

Η βαριά φορολογία, η γιγάντωση των ασφαλιστικών εισφορών και η εκτόξευση του κόστους παραγωγής από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ άνοιξαν πληγές που πρέπει να κλείσουν γρήγορα. Η μείωση των φορολογικών συντελεστών είναι η πρώτη προτεραιότητα.

Θα σταθεί δίπλα στον Σύνδεσμο Οινοποιών και Αμπελουργών Νάουσας, προκειμένου διεκδικήσει εντάξεις στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Προώθησης μέσα στα πλαίσια της Νέας Κοινής Οργάνωσης Αγορών

Η παγκοσμίως μοναδική ποικιλία ξινόμαυρο Ναούσης, πρέπει και θα αναδειχθεί ως brand name, περιζήτητη και αναγνωρισμένη.

Λάζαρος Τσαβδαρίδης
Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας
Η Ημαθία ΜΕΤΑ".