Επίσκεψη του Τάσου Μπαρτζώκα στον Μητροπολίτη

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 21 Ιουνίου 2019 ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε εγκάρδια τον Τάσο Μπαρτζώκα και συζήτησαν για αρκετή ώρα, παρά το βεβαρυμμένο πρόγραμμα και των δύο, τόσο για το μείζον εθνικό ζήτημα του Μακεδονικού, όσο και άλλα θέματα, όπως η συνεργασία της πολιτείας, της αυτοδιοίκησης και άλλων τοπικών φορέων με την Ιερά Μητρόπολη με σκοπό την ανάδειξη των θρησκευτικών μνημείων της περιοχής και της προώθησης του θρησκευτικού τουρισμού.

Αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Σεβασμιώτατο ο Τάσος Μπαρτζώκας σχολίασε:
«Με τον Σεβασμιώτατο είχαμε μια ουσιαστική συζήτηση, παρά το εθιμοτυπικό της επίσκεψης.

Μιλήσαμε για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε η εκκλησία απέναντι στην εθνικά επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών, για τους αγώνες που ο ίδιος ήταν μπροστάρης και δεσμεύτηκα ενώπιόν του ότι ως βουλευτής βασικό μου μέλημα θα είναι καταρχάς να αμβλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες της Συμφωνίας και με απώτερο στόχο να αποκαταστήσουμε την ιστορική αλήθεια, ότι η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική!

Ιδιαίτερη αναφορά κάναμε όμως και για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού, πάντα όμως με σεβασμό στα ιερά και ιστορικά μνημεία της περιοχής μας».