Με βολές σε Τόλκα, Θεοχαρόπουλο παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία (φωτογραφίες και βίντεο)

Με ευθεία επίθεση σε Τόλκα και Θεοχαρόπουλο πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία. Την παρουσίαση έκανε ο τοπικός Γραμματέας της οργάνωσης στην Ημαθία, Κώστας Ασλάνογλου.

Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν οι:

  • Νίκος Μπρουσκέλης, γιατρός

  • Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, γιατρός

  • Ειρήνη Σαββίδου, υπάλληλος ΚΕΠΑ Βέροιας

  • Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου, αγρότης – συνδικαλιστής

  • Μαρία Τορορή, δικηγόρος

  • Μπάμπης Γκιόνογλου, μηχανικός, πρώην δήμαρχος Αλεξάνδρειας

Στην τοποθέτηση του ο κ Ασλάνογλου τόνισε ότι είναι ανακούφιση για το ΚΙΝΑΛ η αποχώρηση Τόλκα και Θεοχαρόπουλου. Μίλησε για προκλητικές συμπεριφορές φωτογραφίζοντας την πρόσληψη της συζύγου του Άγγελου Τόλκα στο Επιμελητήριο ενώ για το κ. Θεοχαρόπουλο είπε ότι διατηρεί ένα κόμμα που έχει μείνει μόνο η σφραγίδα.

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους πολιτικούς απατεώνες, να σταματήσουν να ενοχλούν τα μέλη μας. Είναι ανέντιμο πολιτικά. Εμείς δεν θα πάμε να βρίζουμε στις συγκεντρώσεις τους. Τις καταστάσεις με μέλη μας δεν δικαιούνται να τις χρησιμοποιούν. Είναι και ευθύνη των πολιτών να απορρίψουν αυτή την πολιτική ανεντιμότητα» σχολίασε ο κ. Ασλάνογλου και διευκρινήσεις ότι και γυναίκα υποψήφια της ΝΔ κάνει το ίδιο πράγμα. 

Από τα πυρά του κ. Ασλάνογλου δεν ξέφυγαν και τα στελέχη της ΝΔ. «Θα μας βρουν μπροστά τους όλοι αυτοί που τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Ξέρουμε τι κάνει η ΝΔ και τα στελέχη τους. Από τον λαϊκισμό πρέπει να περάσουμε στον ορθολογισμό» είπε ο κ. Ασλάνογλου.

Ο κ. Ασλάνογλου είπε τέλος ότι στην Ημαθία θα βρεθεί στις 26 Ιουνίου η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά για ένα γρήγορο πέρασμα.