Τόλκας: "Η Ημαθία ξανά στο προσκήνιο"

Του Άγγελου Τόλκα

Το προηγούμενο διάστημα και με μόνο κριτήριο τα λαϊκά προστάγματα και το μέλλον της δημοκρατικής παράταξης ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τη διαμόρφωση της προοδευτικής ατζέντας του αύριο.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να συμμετέχω στο νικηφόρο ψηφοδέλτιο του τόπου μας.

Συστρατεύομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για να δώσουμε ξανά τη μάχη με τους προοδευτικούς πολίτες της Ημαθίας, με τους μη προνομιούχους, για την δημιουργία ενός ευνοϊκότερου μέλλοντος για τη νέα γενιά, για τους νέους επιχειρηματίες, για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους αγρότες.

Με τους συμπολίτες της Ημαθίας δίνουμε κοινούς αγώνες μαζί και απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τις ακροδεξιές κραυγές εδώ και αρκετά χρόνια. Δώσαμε μαζί δύσκολους αγώνες και πετύχαμε νίκες. Όχι προσωπικές. Αλλά νίκες για τον τόπο μας.

Αποδείξαμε ότι αξίζει. Αποδείξαμε ότι μπορούμε.

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου πάμε πάλι μαζί Μπροστά για την Ημαθία. Πορευόμαστε αποφασισμένοι στον αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη αλλά και στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου.

Απευθύνω προσκλητήριο νίκης σε κάθε προοδευτικό πολίτη, σε καθέναν και καθεμιά που μοιράζεται τα οράματα και τις αξίες της δημοκρατικής παράταξης.

Για να μην γίνουμε έρμαιο των πιο συντηρητικών και νεοφιλελεύθερων πρακτικών που σχεδιάζει η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης. Να μην γίνουμε το παράδειγμα νομού που θα επικρατήσει το ακροδεξιό συνονθύλευμα.

Για να δυναμώσουμε τη φωνή μας. Να φέρουμε την Ημαθία ξανά στο προσκήνιο.

Για να διαμορφώσουμε εμείς το μέλλον μας στον δικό μας τόπο.

Με προοδευτικό πρόσημο, αποφασιστικότητα, βαθιά γνώση των τοπικών ζητημάτων και της δημόσιας διοίκησης.

Και θα νικήσουμε!

Πάμε μπροστά για την Ημαθία!

Άγγελος Τόλκας
Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής
Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας