Θετικά μηνύματα για τον Κώστα Καλαϊτζίδη

Διπλό προεκλογικό αγώνα είχε να «τρέξει» ο Κώστας καλαίτζίδης και φαίνεται ότι τα κατάφερε μια χαρά. Πέρα από την προεκλογική προβολή του έργου της Αντιπεριφέρειας και ευρύτερα της Περιφέρειας που είχε να επωμιστεί ως Αντιπεριφερειάρχης, έπρεπε να τρέξει και για τον προσωπικό αγώνα του καθώς σύμφωνα με το νέο νόμο χρειάζεται κι αυτός «σταυρό» στο ψηφοδέλτιο για την εκλογή του.

Τελικά το έργο προβλήθηκε και με το παραπάνω, η θητεία του Αντιπεριφεριάρχη Ημαθίας κρίθηκε θετικά, ο δε Καλαϊτζίδης έκανε γνωστό σε όλους ότι για να επανεκλεγεί χρειάζεται και ο ίδιος σταυρό προτίμησης στο ψηφοδέλτιο της Ημαθίας διότι αυτό ήταν κάτι που αρχικά ο κόσμος δεν το ήξερε και μπορούσε να «στοιχήσει».

Αυτά είχαν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός ιδιαίτερα θετικού κλίματος υπέρ της υποψηφιότητάς του, που αναμένεται ότι θα καταγραφεί και με το αποτέλεσμα της Κυριακής. Κάτι για το οποίο, όπως λένε και οι παλιοί «ποτέ δεν ξέρεις», συνεπώς ο αγώνας των υποστηρικτών του πρέπει να είναι συνεχής μέχρι να κλείσουν οι κάλπες.

Μετά θα έχουν καιρό για τα υπόλοιπα.