Κάλεσμα της Περιφέρειας στις επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα, για την στην Shanghai New International Expo Centre της Κίνας

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει ενεργά την προβολή των ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων της περιοχής της συμμετέχοντας στην 19η Διεθνή Έκθεση – SIAL CHINA 2018, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου Shanghai New International Expo Centre στην Κίνα στις 16 με 18 Μαΐου 2018.

Σκοπός της συμμετοχής της Περιφέρειας στην εν λόγω έκθεση είναι η επιπρόσθετη αναγνωρισιμότητα και η ανάδειξη των αγροτικών τοπικών ποιοτικών προϊόντων της στην αγορά της Κίνας και της ευρύτερης Ασίας και η ενίσχυση της εξωστρέφειας και διεύρυνσης των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα της.

Η Διεθνής Έκθεση SIAL CHINA πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, προσελκύει σημαντικούς και εξειδικευμένους επισκέπτες και διοργανώνεται φέτος για 19η συνεχή χρονιά. Η SIAL CHINA αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ασία και η δυναμική της ξεπερνά τους 3.200 εκθέτες από 67 χώρες και τους 101.000 εμπορικούς επισκέπτες. Η έκθεση εδρεύει στην Σανγκάη, την μεγαλύτερη πληθυσμιακά πόλη στην Κίνα, διεθνές οικονομικό και εμπορικό διαμετακομιστικό κέντρο με το πιο πολυάσχολο λιμάνι παγκοσμίως. Η SIAL CHINA παραδοσιακά προσελκύει το ενδιαφέρον των σημαντικότερων εισαγωγέων, διανομέων, επαγγελματιών λιανικής και χονδρεμπόρων της Κίνας και χαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην Ασία.

Παράλληλα με την έκθεση διοργανώνονται πολύ σημαντικά events όπως το La Cuisine by SIAL CHINA υπό την αιγίδα του WACS, SIAL Innovation, Retail & Hospitality Forum, World Tour by SIAL, Chocolate World κ.α. τα οποία θα δώσουν ώθηση στη συμμετοχή όλων των εκθετών.

Προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή οργάνωση και συμμετοχή της Περιφέρειας στη συγκεκριμένη έκθεση, παρακαλούμε να ενημερωθούν άμεσα και με κάθε πρόσφορο μέσο οι επιχειρήσεις του κλάδου των Περιφερειακών Ενοτήτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν για να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας σε ενιαία διαμορφωμένο χώρο 24τμ.

Λόγω του περιορισμένου διαθέσιμου χώρου, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την διάθεσή τους λαμβάνοντας υπόψη:

• τον εξαγωγικό χαρακτήρα της επιχείρησης και αν διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις,

• τη δραστηριότητα της επιχείρησης και κατά πόσο συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,

• την εκπροσώπηση όσο το δυνατό περισσότερων Περιφερειακών ενοτήτων της ΠΚΜ,

• τους εκθέτες οι οποίοι δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε περίπτερο της Περιφέρειας σε διεθνείς εκθέσεις.

Οι Αιτήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένες στα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax 2313330044, όχι αργότερα από την Παρασκευή, 6 Απριλίου 2018.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων στα τηλέφωνα 2313330350 κα. Γλυκερία Καραλή, 2313330395 κ. Γεώργιος Γκανάτσιος και 2313330428 κ. Γεώργιος Φανέλης. Για την ΔΑΟΚ ΠΕ Ημαθίας κα. Όλγα Τσεχελίδου και κα. Ιωάννα Κεχαγιά.