Με ανάμεικτα συναισθήματα και «γεμάτος» από όσα του προσέφερε η θέση του, αποχώρησε ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης

karapana paradosis

Με ανάμεικτα συναισθήματα και «γεμάτος» από όλα όσα του πρόσφερε η θέση του Νομάρχη και του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας αποχώρησε ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης. Αυτό δήλωσε στην τελετή παράδοσης – παραλαβής λέγοντας ότι από την πρώτη ημέρα της θητείας του είχε στο μυαλό του ότι θα έρθει κάποτε η στιγμή που θα αποχωρήσει.

Μιλώντας για τα συναισθήματά του είπε ότι είναι ανάμεικτα διότι η θητεία του είχε και καλές και δύσκολες στιγμές. «Δεν έχω παράπονο από κανέναν. Δεν έκανα ποτέ κάτι σκόπιμο για να αδικήσω κάποιον» είπε.

Επιλογή του ήταν να αποχωρήσει από τον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης, είπε ο Κώστας Καραπαγιωτίδης, διότι ότι είναι να προσφέρει κανείς το επιτυγχάνει σε δυο τετραετίες.

Μιλώντας για τα έργα της Νομαρχίας είπε ότι προσπάθησε να φανεί χρήσιμος στον τόπο, δεν τα έκανε όλα τέλεια ωστόσο τα έργα που υλοποίησε δεν έγιναν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Μιλώντας για το νέο Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, ο κ. Καραπαναγιωτίδης είπε ότι η συνεργασία που είχε μαζί του ήταν καλή και δήλωσε βέβαιος ότι ο κ. Καλαϊτζίδης θα πάει καλά γιατί γνωρίζει τα ζητήματα.

Κλείνοντας ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης είπε ότι αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη για ότι άσχημο αλλά και για ότι καλό έγινε στην θητεία. «Για ότι έγινε την ευθύνη την έχω πρώτα εγώ και μετά όλοι οι άλλοι. Ότι ζήτησα από την Περιφέρεια για το νομό και μπορούσε να μου το δώσει το πήρα. Και για τα κακά και για τα καλά την ευθύνη την έχω πρώτα εγώ» είπε.