ΛΑΕ Ημαθίας: Κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με αφορμή τον πόλεμο ανακοινώσεων

Κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ασκεί η ΛΑΕ Ημαθίας με αφορμή τον πόλεμο ανακοινώσεων των τελευταίων ημερών. Συγκεκριμένα αναφέρει: "Όσο και αν «τσακώνονται» τα μνημονιακά συνεταιράκια του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ με ανακοινώσεις στα τοπικά ΜΜΕ δεν μπορούν να αποκρύψουν από τον λαό μας τη σκληρή αλήθεια του 3ου μνημονίου, το οποίο φέρει τις υπογραφές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά ψηφίστηκε στη βουλή και από τους βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κι ο Αλέξης Τσίπρας πρόδωσαν τις ελπίδες και τα οράματα του λαού μας και συνεχίζουν με έντονο μάλιστα τρόπο τις μνημονιακές πολιτικές των προκατόχων της, μοιράζοντας φόρους, φτώχεια και δυστυχία στον ελληνικό λαό, ξεπουλώντας ταυτόχρονα το δημόσιο πλούτο της χώρας μας.

Επιπρόσθετα οι τέσσερις κρυφές, με άκρα συνωμοτικότητα και ερήμην κάθε κομματικού οργάνου, συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα με τον Σταύρο Ψυχάρη, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη και τα στελέχη του έδιναν, ως ριζοσπαστική αξιωματική αντιπολίτευση, μάχη ενάντια στη διαπλοκή, δείχνουν ότι ο Αλ. Τσίπρας ακολουθούσε μια παράλληλη γραμμή συναλλαγών παρασκηνίου με το μιντιακό κατεστημένο της χώρας.

Η χώρα πληρώνει σήμερα βαρύτατα την αναξιοπιστία, την παραπλάνηση και τα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα, του οποίου η κυβέρνηση συναντά παντού την γενική κοινωνική κατακραυγή.
Το δυστύχημα είναι ότι το «πολιτικό πτώμα» του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να το αξιοποιήσει ως «πλυντήριο» ένας θλιβερός θίασος πρώην και νυν κεντρο-νεοφιλελεύθερων μνημονιακών, υπό την ομπρέλα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ηγετών για να πάρουν τη ρεβάνς.

Οι πολίτες αυτής της χώρας, όμως, δεν πρέπει να γίνουν μπαλάκι ανάμεσα στη Σκύλα και τη Χάρυβδη, που αντιπροσωπεύει το δίλημμα Τσίπρας – Μητσοτάκης και οι ανεκδιήγητοι μνημονιακοί «κεντρώοι» δορυφόροι τους".