Συναντήσεις του Τέρενς Κουίκ με αντιπεριφερειάρχη και δημάρχους Βέροιας, Νάουσας

kouik

Συνεχίζοντας τις συναντήσεις εργασίας με αυτοδιοικητικούς φορείς της χώρας, για καταγραφή τοπικών προβλημάτων και αναζήτηση λύσης τους, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ θα πραγματοποιήσει, από σήμερα (15.10.15) το βράδυ, επισκέψεις στους Νομούς Ημαθίας και Καστοριάς.

Στην Ημαθία θα έχει συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, το Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη και το Δήμαρχο Νάουσας Νίκο Κουτσογιάννη.

Αύριο Παρασκευή, ο Τέρενς Κουίκ θα παραστεί στη Βέροια ως Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό.

Μεθαύριο Σάββατο, ο Τέρενς Κουίκ, θα έχει το πρωί συναντήσεις εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλο, το Δήμαρχο Ανέστη Αγγελή και τον Μητροπολίτη Καστοριάς και Έξαρχο Άνω Μακεδονίας κ.κ. Σεραφείμ.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στη Μεσοποταμιά Καστοριάς, για να επισκεφθεί τον τέως Δήμαρχο της πόλης Χαράλαμπο Σωτηριάδη.

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου ο Τέρενς Κουίκ - εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την Επέτειο του Μακεδονικού Αγώνα, που θα πραγματοποιηθούν στο χωριό του Παύλου Μελά.