Στις 24 Μαΐου η εκλογή συνέδρων στο ΠΑΣΟΚ Ημαθίας

Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ημαθίας ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 24 Μαΐου από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 07:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των συνέδρων από την Ημαθία που θα συμμετέχουν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Στην Βέροια η εκλογική διαδικασία θα γίνει στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, στην Αλεξάνδρεια στο κτίριο του Δημαρχείου , και για την περιοχή της Νάουσας θα ανακοινωθεί τις επόμενες ήμερες.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα εκλογής έχουν όσοι έχουν εγγράφει στο νέο ηλεκτρονικό μητρώο του ΠΑΣΟΚ (WWW.PASOK.GR), μέχρι και την τετάρτη 20 Μάιου , ενώ οι υποψηφιότητες για τους συνέδρους υποβάλλονται μέχρι και την παρασκευή 22 Μάιου στις 10:00 το βράδυ, στις Ν.Ε ή στο ηλεκτρονικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τέλος στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής μπορούν να συμμετέχουν εκτός από τα πιστοποιημένα μέλη του ΠΑΣΟΚ και όσοι φίλοι του Κινήματος το επιθυμούν, με την προϋπόθεση της εγγραφής τους στο μητρώο μελών.