Συνάντηση του δημάρχου Αλεξάνδρειας με τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ουρσουζίδη, Φ. Καρασαρλίδου

syriza-dhmarxos

Το Σάββατο 4/4, στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των Βουλευτών Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ , Φρόσως Καρασαρλίδου και Γιώργου Ουρσουζίδη με το Δήμαρχο Π. Γκυρίνη.

Στη σύσκεψη που σκοπό είχε τη καταγραφή των προβλημάτων του Δήμου και της περιοχής συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ν.Μπρουσκέλης ,ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Σπυρίδης,ο Αναπλ.Συντονιστής της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Χρήστος Αντωνίου και ο Στέργιος Μίχος από το Συντονιστικό της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας.

Στην εποικοδομητική συζήτηση που επακολούθησε ,τέθηκαν όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και προτάθηκαν οι απαραίτητες ενέργειες για την επίλυσή τους.

. Τα τρία μεγάλα έργα (κολυμβητήριο , ανάπλαση πλατείας Αμπελοτοπίων, περιαστικός ποδηλατόδρομος) τα οποία τελούν σε προσυμβασιακή κατάσταση αλλά έχουν παγώσει ,ο ΧΑΔΑ Νησελίου , οι ελλείψεις σε προσωπικό , τα έργα οδοποιίας , οι δομές υγείας , η ολοκλήρωση του Πνευματικό κέντρου ,η αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου καθώς και μια σειρά ζητημάτων καταδεικνύουν την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος Αλεξάνδρειας όπως και οι περισσότεροι ΟΤΑ στα χρόνια των μνημονίων.

Οι Βουλευτές υποσχέθηκαν πως θα συμβάλουν με κάθε μέσο για την επίλυση των προβλημάτων ενώ για ορισμένα από αυτά όπως η στελέχωση των εποχικών θέσεων αλλά και η κάλυψη των οργανικών θέσεων σε δομές υγείας αναμένεται η επίλυση τους μέσο σχετικών προγραμμάτων και νομοσχεδίων το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τέλος συμφωνήθηκε οι συναντήσεις αυτές να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να υπάρχει διάλογος ,ενημέρωση και συντονισμός προσπαθειών βουλευτών και Δημοτικής Αρχής για την επίλυση των τοπικών ζητημάτων.