Βελτίωση της εικόνας του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων υποσχέθηκε η διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας

sma alexandria

Την υπόσχεση ότι τον επόμενο μήνα η ντροπιαστική εικόνα (φωτογραφία) που επικρατεί στον Σταθμό Μεταφόρτωσης των Απορριμμάτων Αλεξάνδρειας θα βελτιωθεί και στο κοντινό μέλλον θα διορθωθεί έδωσε η διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας. Το θέμα θίχτηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Γιώργο Σπυρίδη.

"Ξέρουμε το θέμα αλλά κάνουμε ότι δεν υπάρχει" σχολίασε για την ντροπιαστική εικόνα του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Αλεξάνδρειας ο σύμβουλος Γιώργος Σπυρίδης. "Υπάρχει υπερβάλλον ζήλος από αυτή την ομάδα. Σε έναν βαθμό η ανακοίνωσή της παραπληροφορεί. Θέλαμε κι εμείς να είναι καλύτερα τα πράγματα. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να είναι σε καλή κατάσταση. Σε χωριά, όπου υπάρχουν τέτοια σημεία, τα μαζεύουμε και δεν τα αφήνουμε να γίνουν μόνιμη κατάσταση".

"Φορτώνονται σκουπίδια με νερό και λάσπη. Πληρώνουμε και το νερό για σκουπίδια" σχολίασε ο κ. Αλευράς. "Υπάρχει ένα έργο σε εξέλιξη. Όταν αυτό ολοκληρωθεί οι υπηρεσίες θα είναι καλύτερες. Ο ΧΥΤΑ Γιαννιτσών κλείνει στις 12μ και πολλές φορές δεν έχει ολοκληρωθεί η αποκομιδή και μαζεύονται σκουπίδια στον ΣΜΑ" απάντησε ο δήμαρχος. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, ο κ. Τόκας, σημείωσε ότι ο όγκος των απορριμμάτων μειώθηκε και πρόσθεσε ότι μέσα στον επόμενο μήνα τα πράγματα θα είναι καλύτερα.