Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξάνδρεια

siriza manthos

Το Δημαρχείο Αλεξάνδρειας επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Δήμου Αλεξανδρείας κ. Παναγιώτη Γκυρίνη.

Αναφέρθηκαν στα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και στην κρισιμότητα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου για την πορεία της χώρας.

Στην συνέχεια οι υποψήφιοι χαιρέτησαν τους εργαζόμενους στο Δημαρχείο και τους Αντιδημάρχους του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Ακολούθησε συνέντευξη τύπου στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου ΜΑΝΘΟΣ με τους 6 υποψηφίους να αναλύουν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως στις 25 του Γενάρη ο λαός μας με τη ψήφο του έχει να επιλέξει ανάμεσα σε δύο πολιτικές προτάσεις.

siriza dimarxeio

Η πρώτη, είναι η πρόταση της ΝΔ, είναι αυτή που εφαρμόζεται από το 2010 μέχρι σήμερα, είναι το μνημόνιο που έχει οδηγήσει το λαό μας σε βαθιά ανθρωπιστική κρίση και που το μόνο που «υπόσχεται» και περιλαμβάνει σύμφωνα και με το mail Χαρδούβελη είναι νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, νέα μέτρα (κατάργηση του ΕΚΑΣ), ακόμα μεγαλύτερη φτώχεια και εξαθλίωση.

Η δεύτερη είναι η οικονομική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ που ζητά από το λαό μας ισχυρή εντολή διαπραγμάτευσης με στόχο τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, τον τερματισμό της λιτότητας και την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Από την μία η επιλογή των Σαμαρά – Βενιζέλου που έχει οδηγήσει την χώρα στην καταστροφή και από την άλλη η επιλογή της ελπίδας μέσω του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι υποψήφιοι δέχτηκαν ερωτήσεις από δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ.