Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας - Τι θα συζητήσει

Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρεια θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς στις 27 Μαρτίου 2020 ημέρα Παρασκευή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση ή μη του πίνακα μεσοπρόθεσμων προβλέψεων του Δήμου Αλεξάνδρειας Ν. Ημαθίας για την Κατάρτιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2021-2024 του υποτομέα των ΟΤΑ». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΣΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ)

2. Τροποποίηση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας με Παράρτημα Ρομά. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

3. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση ή μη της αρίθ. 362/2011 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλεξάνδρειας. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΚΟΥΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

4. Α)Ανάκληση της αριθ. 27/2020 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Β) Λήψη απόφασης εκ νέου για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Συντήρηση και επισκευή των οχημάτων του Δήμου Αλεξάνδρειας και Προμήθεια ανταλλακτικών (ΟΜΑΔΕΣ: Α.1.1,Α.1.2,Α.1.3,Α.1.4,Α.1.5)» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΚΟΥΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

5. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Συντήρηση και επισκευή των οχημάτων του Δήμου Αλεξάνδρειας και Προμήθεια ανταλλακτικών (ΟΜΑΔΕΣ: Α.1.1,Α.1.2,Α.1.3,Α.1.4,Α.1.5)» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΚΟΥΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

6. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Συντήρηση και επισκευή των οχημάτων του Δήμου Αλεξάνδρειας και Προμήθεια ανταλλακτικών (ΟΜΑΔΕΣ: Α.1.7,Β.1.7)» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΚΟΥΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

7. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών σχεδιασμού και Λειτουργίας Ηλεκτρονικού Δημοτικού Παρατηρητηρίου Απασχόλησης και Θυρίδας Επιχειρηματικότητας Δήμου Αλεξάνδρειας» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

8. Λήψη απόφασης για την λύση μίσθωσης ή μη του Δημοτικού Αναψυκτηρίου Ραψομανίκης Κοινότητας Ξεχασμένης του Δήμου Αλεξάνδρειας». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΚΟΥΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

9. Λήψη απόφασης για την παράταση ή μη μίσθωσης & αναπροσαρμογή ή μη του μισθώματος του αρίθ. 4 καταστήματος που βρίσκεται στην Κοινότητα Νησίου του Δήμου Αλεξάνδρειας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΚΟΥΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

10. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας (B’ Φάση)» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΔΗΜΑΡΧΟΣ)