Αλεξάνδρεια: Δωρεάν παραχωρήθηκε χώρος για το παγοδρόμιο - το ρεύμα το πληρώνει ο δήμος

dimotiko alexadnria pagodro

Χωρίς ενοίκιο εγκαταστάθηκε σε δημοτικό χώρο ο επιχειρηματίας που λειτουργεί το παγοδρόμιο στην Αλεξάνδρεια. Μάλιστα το ρεύμα για να λειτουργήσει το παγοδρόμιο το πληρώνει ο δήμος με τον δήμαρχο να δηλώνει ικανοποιημένος γιατί ο δήμος δεν χρειάστηκε να πληρώσει και χρήματα για να έρθει το παγοδρόμιο στην Αλεξάνδρεια. 

Ο Χρήστος Αλευράς ήταν αυτός που άνοιξε το θέμα στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όταν ρώτησε για τους κινδύνους που έκρυβε η εξέδρα που τοποθετήθηκε για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, αν το παγοδρόμιο έχει άδεια, ποιος πληρώνει το ρεύμα και πόσο ενοίκιο θα πληρώσει ο επιχειρηματίας.

Στην απάντησή του ο κ. Γκυρίνης σημείωσε ότι έγινε μια πολύ μεγάλη εκδήλωση και πρόσθεσε ότι υπήρχε διαβεβαίωση από τον κατασκευαστή για την αντοχή της εξέδρας. Για την άδεια του παγοδρομίου είπε ότι βγήκε άδεια αφού ξεκίνησε. Για το αν πληρώσει ο επιχειρηματίας ενοίκιο, ο δήμαρχος είπε ότι παραχωρήθηκε ο χώρος χωρίς ενοίκια και το ρεύμα το πληρώνει ο δήμος. Ο κ. Γκυρίνης τόνισε ότι "συνήθως οι επιχειρηματίες ζητούν χρήματα για να εγκαταστήσουν το παγοδρόμιο και είναι επιτυχία που ήρθε στην Αλεξάνδρεια".