Πικρία Γκυρίνη για την μη εκλογή του στην προεδρία του Συνδέσμου Ύδρευσης και επίθεση στον Βενιόπουλο

girinis

Πικρία για την μη εκλογή του στην θέση του προέδρου στον Σύνδεσμο Ύδρευσης βγάζει με δήλωση του ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης και επιτίθεται στον σύμβουλο της μειοψηφίας και πολιτικό του αντίπαλο Κώστα Βενιόπουλο γιατί δεν τον ψήφισε στις εκλογές. Στην δήλωση του αναφέρει ο κ. ΓΚυρίνης:

"Όταν πρυτανεύει η κοντόφθαλμη και ιδιοτελής πολιτική τότε θυσιάζεται το κοινό καλό και τα συμφέροντα του τόπου που υποτίθεται ότι έχεις ορκιστεί να υπηρετείς.

Η επιλογή του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Κώστα Βενιόπουλου να συνταχθεί με τους εκπροσώπους του Δήμου Βέροιας και να συμμαχήσει μαζί τους ψηφίζοντας τον κ. Αγγελίνα ως πρόεδρο του Συνδέσμου Ύδρευσης, αναδεικνύει και σηματοδοτεί μια νοοτροπία και συμπεριφορά ξεπερασμένη και η οποία θυμίζει άλλες εποχές. Τότε που η συναλλαγή είχε αναχθεί σε ίδιον της πολιτικής κουλτούρας και συμπεριφοράς.

Ο Δήμος Βέροιας μετέχει στον Σύνδεσμο διότι μόνο ένα δημοτικό του διαμέρισμα, αυτό της Κουλούρας, έχει σχέση με το δίκτυό του. Κι όμως, για να γίνει αντιπρόεδρος του Συνδέσμου ο κ. Βενιόπουλος επέλεξε να κάνει πρόεδρο έναν δημοτικό σύμβουλο από την Βέροια και όχι έναν της Αλεξάνδρειας όπου κι αυτός ανήκει. Επέλεξε να ικανοποιήσει τα δικά του προσωπικά ιδιοτελή συμφέροντα παίρνοντας ως αντιπαροχή τη θέση του Αντιπροέδρου και όχι να υπηρετήσει ως οφείλει τα συμφέροντα του Δήμου της Αλεξάνδρειας, όπου ανήκει και ο λαός της οποίας τον τίμησε την περασμένη τετραετία ως Αντιδήμαρχο. Επέλεξε να αντιστρατευτεί τα συμφέροντα του Συνδέσμου που ταυτίζονται με τα συμφέροντα του δήμου μας για ικανοποιήσει προσωπικές μωροφιλοδοξίες. Κρίμα.

Τον παραδίδουμε στην κρίση των δημοτών και του ευχόμαστε «καλή σταδιοδρομία» στον δρόμο που επέλεξε να ακολουθήσει".