Τέσσερα νέα πρόσωπα ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης

Τέσσερα νέα πρόσωπα, που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, υποδέχθηκε και παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης το απόγευμα της Τετάρτης 10 Απριλίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους φίλων και υποψηφίων της παράταξης στο καφέ LAB όπου καλωσορίζοντας τους νέους συνεργάτες ο κ. Ναλμπάντης τόνισε ότι ξεκινά μαζί τους μια συνεργασία στη βάση μιας αμοιβαίας εκτίμησης και κατανόησης του δύσκολου έργου που θα έχει η παράταξη μετά τις εκλογές εφόσον οι συνδημότες τους αναθέσουν με την ψήφο τους την διοίκηση του Δήμου.

«Μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και την ίδια διάθεση για να βάλουμε ξανά τον Δήμο σε αναπτυξιακή τροχιά και είμαι βέβαιος ότι μετά τις 26 του Μάη, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και από τη θέση ευθύνης της διοίκησης του Δήμου, υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος και στη συνέχεια παρουσίασε τους νέους συνεργάτες του, ως εξής:

Δημοτική Κοινότητα Αλεξάνδρειας

Ελένη Χαραλαμπίδου, Πέτρος Πούλιος
Δημοτική Ενότητα Αντιγονιδών
Σωτήρης Νικόπουλος

Δημοτική Ενότητα Αλεξάνδρειας

Μαρία Βουλγαροπούλου

Η κυρία Βουλγαροπούλου, με μακρά θητεία στα κοινά, δήλωσε ότι στο πλευρό του Κώστα Ναλμπάντη και ως μέλος της νέας Δημοτικής παράταξης, ανάμεσα σε άξιους συνεργάτες, αισθάνεται έτοιμη να συμβάλει με όλες τις της δυνάμεις για την επίτευξη υψηλών στόχων, γιατί πραγματικά ο τόπος Αξίζει τα Καλύτερα.